Ο Κώστας Μίσσας στο τιμόνι της εθνικής αγαπημένης των Ελλήνων!

Ο Κώστας Μίσσας θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Μετά από προτάσεις και επαφές με άλλους προπονητές που απέβησαν άκαρπες η ομοσπονδία κατέληξε στην περίπτωση του 63χρονου τεχνικού που διετέλεσε στο παρελθόν προπονητής της Εθνικής Νέων και της Εθνικής Γυναικών.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Ο Κώστας Μίσσας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών και θα την καθοδηγήσει στις επόμενες υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από το Ευρωμπάσκετ.

«Ομάδα καρδιάς η Εθνική»

Ο Μίσσας ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών. Είναι μια ομάδας καρδιάς και έντονων συναισθημάτων που ταυτίζονται με όλων των Ελλήνων.

Είχα την ευτυχία από πολύ μικρός είτε σαν αθλητής είτε σαν προπονητής Εθνικών συγκροτημάτων να τα βιώσω, και τώρα αντιμετωπίζω την κορυφαία πρόκληση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον προπονητή στην πατρίδα του.

Πιάνουμε αμέσως δουλειά και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρξουν κάποιες τελικές επαφές, θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και οι παίκτες που θα κληθούν για την προετοιμασία».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου