Μπαίνει στο αγωνιστικό πρόγραμμα η Κατερίνη στην Παγκόσμια Μαθητιάδα της Αυστρίας! (φωτο)

Μετά απο ένα μεγάλο χρονικά ταξίδι έφτασε χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο Klagenfurt η πολυμελής αποστολή της Κατερίνης, η οποία απο την Παρασκευή θα μπεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων στη μεγάλη παγκόσμια διοργάνωση η οποία διεξάγεται στην πόλη της Αυστρίας.

 Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και τα όποια μικροπροβλήματα αντιμετωπίσθηκαν με τον καλύτερο τρόπο απο τους συνοδούς των παιδιών και τη γιατρό της αποστολής που συνοδεύει τους αθλητές στο ταξίδι και την παραμονή τους εκεί.

Την αποστολή υποδέχθηκε αρχικά ο δήμαρχος του αδερφοποιημένου με την Κατερίνη  Moosburg κύριος Herbert Gaggl που μίλησε στους νεαρούς αθλητές και τους συνοδούς τους, ενώ στη συνέχεια έκανε το τραπέζι στην κατάκοπη απο το πολύωρο ταξίδι αποστολή.

Στην Αυστρία ήταν ήδη και παραυρέθηκαν στην εκδήλωση της υποδοχής απο τον δήμο Κατερίνης η Πόπη Μπατάλα και οι Χρυσόστομος Κυραϊλίδης και Θόδωρος Παυλίδης που ήταν και ο άνθρωπος ο οποίος μετέφραζε όσα είπε ο δήμαρχος της Αυστριακής πόλης στους Κατερινιώτες αθλητές.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην Σερβία και περίπου 150 χιλιόμετρα πρίν το Βελιγράδι, η αποστολή πήρε το γεύμα της στα PLAZA, με μια μεγάλη προσφορά στα είδη τα οποία κατανάλωσαν τα παιδιά απο την Πιερία, μετά απο συνεννόηση των ανθρώπων του δήμου Κατερίνης με τους Έλληνες ιδιοκτήτες της επιχείρισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου