Μάκης Αμβροσιάδης: Συγχαρητήρια σε Παναγιώτη Παρασίδη και Γιώργο Αμβροσιάδη!

Τα συγχαρητήρια του σε δυο "δικά του" παιδιά θέλησε να γνωστοποιήσει μέσω του Pieriasport ο γνωστός επιχειρηματίας Μάκης Αμβροσιάδης, ο οποίος είναι και ο κύριος χρηματοδότης του ιστορικού Ερμή Εξοχής.
Η ομάδα της Πιερίας έκανε μια όμορφη πορεία και τερμάτισε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ο Γιώτης Παρασίδης στέφθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Πιερίας και κέρδισε την άνοδο στη Γ΄εθνική με την ομάδα του Ποσειδώνα, ενώ και οι Μακεδόνες του Γιώργου Αμβροσιάδη (που επιστρέφει στον Ερμή Εξοχής), έκαναν μια ξέφρενη πορεία παραμονής στο δεύτερο γύρο, η οποία τους έδωσε το δικαίωμα να φτάσουν και να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής, μέχρι και τα πλέι-οφ ανόδου για την Α΄κατηγορία!

Έτσι δικαιολογημένα τα εύσημα του ισχυρού επιχειρηματία της περιοχής μας στο πρόσωπο των δυο τεχνικών. Ο Μάκης Αμβροσιάδης είπε στο Pieriasport:
"Θέλω να συγχαρώ θερμά τον Παναγιώτη Παρασίδη για την πανάξια άνοδο της ομάδας του Ποσειδώνα, στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο επίτευγμα. Ξέρω όμως ότι η μεθοδικότητα, η εργατικότητα και η διάθεση του Παναγιώτη για το καλύτερο, καθώς και η αγάπη του γι αυτό που κάνει, θα έφερναν και το ανάλογο αποτέλεσμα!

Θερμά συγχαρητήρια και στον Γιώργο Αμβροσιάδη, τον οποίο είχαμε μαζί μας τη χρονιά της ανόδου του Ερμή και μετά απο ένα σύντομο πέρασμα στους Μακεδόνες, επιστρέφει και πάλι κοντά μας. Η πορεία του μέχρι τώρα στους πάγκους των ομάδων και η προσήλωση του στον στόχο με δουλειά, υπομονή και σωστό προγραμματισμό, δείχνει πως είναι ένας καλός ανερχόμενος προπονητής στην περιοχή μας και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του ανήκει!

Αισθάνομαι όμορφα που έχω δίπλα μου αυτά τα δυο παιδιά και εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο στο μέλλον και για τους δύο!"
          Με τιμή
Μάκης Αμβροσιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου