Μια σπουδαία διάκριση για την Πιερία!

Μια σπουδαία διάκριση ήρθε για την Πιερία στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων με αφορμή τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτογραφία του Συλλόγου Αηδημητρινών Κατερίνης της φωτογράφου Έφης Ζερμπούλη, κατέλαβε την 3η θέση στην προτίμηση του κοινού της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μακεδόνων !!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι 16 φωτογράφοι απαθανάτισαν τις μοναδικές στιγμές της εκδήλωσης, 511 φωτογραφίες διαγωνίσθηκαν, στις οποίες περισσότεροι από 4000 χορευτές και 10000 θεατές δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Ο Σύλλογος Αηδημητρινών Κατερίνης αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους πολιτιστικούς – μορφωτικούς Συλλόγους της Κατερίνης έχοντας ιδρυθεί το έτος 1966 από κατοίκους της Κατερίνης με καταβολές τον Άγιο Δημήτριο Πιερίας. Ο Σύλλογος έχει πολυποίκιλη δράση με εκατοντάδες μέλη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Στη φωτογραφία διακρίνουμε τον  χοροδιδάσκαλο Σάκη Αναγνώστου,  και τους  Μαχαίρα Γεώργιο,  Τσαουσίδη Δημήτριο, και Καραβίδα Ιωάννη.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου