Σε μια εβδομάδα η Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΦΚ Πιερικός

Πλησιάζει η Δευτέρα 19 Ιουνίου, στην οποία θα συγκεντρωθούν τα μέλη του ΣΦΚ Πιερικός και να αναδείξουν τη νέα διοίκηση του συλλόγου της Πιερίας.
Μια διαδικασία την οποία έζησε πριν έναν χρόνο το εκλογικό σώμα των ανθρώπων που απαρτίζει τη δύναμη της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής μας, δίνοντας εκείνη την εποχή την διοικητική ηγεσία στον Τάσο Σαραηλίδη μετά απο δυο αποτυχημένες συγκεντρώσεις στην ΕΚΑΒΗ.

Το pieriasport δε θα τοποθετηθεί υπέρ ή κατά κανενός στην εβδομάδα που θα διανύσουμε μέχρι την επόμενη Δευτέρα, σεβόμενο την διαδικασία και την αντικειμενική άποψη των ψηφοφόρων του ΣΦΚ Πιερικός.

Παραμένει στη διάθεση κάθε σχήματος για την γνωστοποίηση των μελών του και δίνει το βήμα απέναντι στους χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλους της Πιερίας (και όχι μόνο) που διαβάζουν και ενημερώνονται για τις εξελίξεις απο την έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα της περιοχής μας, να προβάλουν τις θέσεις, τους στόχους και το πρόγραμμα τους.

Υ.Γ.: Οι υπεύθυνοι των σχημάτων που θα αποφασίσουν να έχουν στο ψηφοδέλτιο τους και τους γνωστούς ποδοσφαιρικούς βιαστές του Πιερικού αναζητώντας συμμαχίες της πλάκας και της ...αμάκας, με αυτούς που ξεφτίλισαν, απαξίωσαν και έφεραν την ομάδα εδώ που βρίσκεται σήμερα βουτώντας την στις λάσπες της Γ΄εθνικής, να σκεφτούν καλά τις επιλογές τους, γιατί  μετά την ερχόμενη Δευτέρα σε μια τέτοια περίπτωση, υποσχόμαστε ότι θα τις ...λουστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου