Επαφές με Δήμαρχο-Αντιπεριφερειάρχη ο Διακουμάκος που ξυπνάει ...εφιάλτες

Ο Παναγιώτης Διακουμάκος επιβεβαίωσε ότι ο Πιερικός οδηγείται σε γενική συνέλευση. «Θα γίνει στις 15-16 Ιουνίου. Ημουν υποχρεωμένος να συνεχίσω με αυτό το διοικητικό συμβούλιο, αλλά με… έριξαν», λέει στη «Μetrosport» ο απερχόμενος και συνάμα νέος υποψήφιος πρόεδρος για να συμπληρώσει.

«Θα κατέβω στη γενική συνέλευση με δικό μου σχήμα. Είναι σχεδόν έτοιμο. Θα είναι 15μελές. Τους προηγούμενους, που ήταν, δεν τους ήξερα. Ο Σαραηλίδης είπε πώς θα με στηρίξει, αλλά δεν το έκανε», επισήμανε μεταξύ άλλων.
Ο Διακουμάκος δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει. «Ο Πιερικός θα βρει τον δρόμο του. Δεν έχουμε καμία απολύτως δουλειά με το Αιγίνιο. Αλλωστε, ο Πιερικός δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Δεν γίνεται σωσίβιο κανενός», υπογράμμισε ρίχνοντας «βέλη» προς τη σύμπραξη των Νιώπα, Αθανασιάδη και Συμεωνίδη.

Ο υποψήφιος για να επεκτείνει τη θητεία του στον Πιερικό έχει κάνει ήδη ουκ ολίγες συζητήσεις. «Μίλησα και με τον Παναγιώτη Αθανασιάδη για να συμπλεύσουμε», είπε με νόημα, που «κατεβαίνει» με τους Νιώπα και Συμεωνίδη. «Μίλησα και με την Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και με τον Δήμαρχο Κατερίνης. Εχω μιλήσει και με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδόπουλο».
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου