Κωνσταντίνος Κουτρούπας: Η ΑΕ Καρίτσας θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί!

Μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Α.Ε. Ποσειδώνα Π.Π.Π.για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας και την άνοδο στην Γ. Εθνική κατηγορία.
Καλή επιτυχία στη δύσκολη αυτή κατηγορία.

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και κυρίως στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Καρίτσας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς, που είχε ως αποτέλεσμα την παρουσία της ομάδας σε 2 τελικούς (Κύπελλο και Πρωτάθλημα). Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο οφείλεται εν μέρει σε ατυχία κι εν μέρει στον πολύ άξιο αντίπαλο.

Η Διοίκηση ήταν συνεπής στην εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων τόσο απέναντι στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, όσο και προς τρίτους (ασφαλιστική κάλυψη).
Θερμά συγχαρητήρια στον φίλο και μέχρι πρότινος Πρόεδρο της ομάδας κ.κ. Τόκα Αστέριο για την εκλογή του στην Προεδρία της Ε.Π.Σ. Πιερίας και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Η ομάδα της Α.Ε. Καρίτσας θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με το νέο Διοικητικό σχήμα, το οποίο θα έχει την πλήρη στήριξη και βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουμε να ανεβούμε επίπεδο αγωνιστικά κι οργανωτικά.
Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μας είναι δεδομένοι και αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθούν.

                                                                Κουτρούπας Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου