Η Κατερίνη στην Αυστρία-Παίζει τελικό σήμερα το χάντμπολ και ημιτελικό το ποδόσφαιρο!

Η Ελληνική αποστολή που βρίσκεται στο Klagenfurt αποτελεί μια απο τις υπερδυνάμεις της διοργάνωσης αφού έχει καταφέρει να διακριθεί σε όλα τα αθλήματα τα οποία συμμετέχει στην παγκόσμια Μαθητιάδα η οποία διεξάγεται στην όμορφη πόλη της νότιας Αυστρίας.

Σήμερα και σε λίγη ώρα θα αγωνιστεί στον ημιτελικό της διοργάνωσης η ομάδα του ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Αυστρίας και λίγο αργότερα τα κορίτσια του χάντμπολ θα παίξουν στον τελικό, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας.


Στον στίβο τα κορίτσια και τα αγόρια της Κατερίνης, σάρωσαν τα μετάλλια στα περισσότερα αθλήματα, κάνοντας επίδειξη δύναμης στα αθλήματα που αγωνίστηκαν, ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία των δυο μοναδικών μας εκπροσώπων, των  2 κοριτσιών μας στο τένις που πέτυχε δυο νίκες και ολοκληρώνουν σήμερα τη  συμμετοχή τους στη διοργάνωση!

Στο βόλεϊ τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και έφυγαν με ψηλά το κεφάλι, καταντώντας 2 νίκες και γνωρίζοντας 2 ήττες, καταλαμβάνοντας τελικά την 6η θέση.

Στο μπάσκετ τα αγόρια έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο τουρνουά κερδίζοντας την εκτίμηση διοργανωτών και αντιπάλων, αλλά έπεσαν επάνω στους επίσης χαρισματικούς Κροάτες και αποκλείστηκαν.


Στο χάντμπολ τα αγόρια της Ελληνικής αποστολής πραγματοποίησαν πορεία υψηλών προδιαγραφών και κατάφεραν να μείνουν στις κορυφαίες θέσεις, καταλαμβάνοντας τελικά την 5η.

Για μια ακόμη φορά φάνηκε καθαρά και η ΚΑΤΕΡΙΝΗ το απέδειξε περίτρανα αυτό, ότι το πλούσιο ταλέντο στις νεαρές ηλικίες αποτελεί αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα και αδιάψευστο γεγονός στους Έλληνες αθλητές. Η κακή διαχείριση στη συνέχεια κάποιες φορές, φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα.
Όπως και η ανάγκη κάποιων παιδιών να ακολουθήσουν τον σίγουρο δρόμο της επαγγελματικής τους αποκατάστασης, που τις περισσότερες φορές δε συνάδει με τον πρωταθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου