Ξυπνάνε φαντάσματα ...επενδυτών για νέο φιάσκο με Πιερικό!

Κάθε καλοκαίρι τα γνωστά στην όμορφη πρωτεύουσα της Πιερίας με επενδυτές, επενδύσεις και άμμο το ...χρήμα να ρέει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα τα οποία κινούνται γύρω απο τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.
Η ...σκουπιδολογία του "τύπου" λοιπόν αναφέρει ενδιαφέρον παράγοντα εκ Μαγνησίας για τον Πιερικό.
Και ο διασυρμός όλων αυτών που βρίσκονται πίσω απο όλη αυτή την συνεχιζόμενη κατάντια δεν έχει τελειωμό. Κάποιοι γνωστοί "ποδοσφαιρικοί εγκληματίες" στην Κατερίνη, προσπαθούν να ξεπληρώσουν χρεωστούμενα "γραμμάτια" απο ...παλιά τους αλισβερίσια, κάποιοι γνωστοί π@π@ρολόγοι τα παίρνουν για να τους προβάλλουν και να τους βγάλουν απο την ναφθαλίνη και κάποιοι άλλοι, γνωστοί παλιοκεφτέδες, προσπαθούν να βγούν ωφελημένοι απο όλο αυτό για να παραμείνουν ενεργοί σε ένα παιχνίδι το οποίο φαίνεται όχι χάνουν (τα ίδια και τα ίδια χωρίς σταματημό).

Για όλους και για όλα όμως θα έρθει η ώρα να αναφερθούμε εκτενέστερα. Προς το παρόν θα βάλουμε να δούμε μαζί ένα βίντεο που έρχεται απο την όμορφη Μαγνησία (απο το 11:00΄και μετά) και κάνει αναφορά σε έναν νέο ...επενδυτή που παρουσιάστηκε με όλη την μεγαλοπρέπεια απο μια ...ιστοσελίδα της περιοχής μας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου