Έτοιμο σχήμα Συμεωνίδη για Πιερικό! Δηλώσεις Σταύρου Διαμαντόπουλου

Μετά τις «ζυμώσεις» των προηγούμενων ημερών, φαίνεται πως έχει οριστικοποιηθεί η σύνθεση στην παράταξη του Γιάννη Συμεωνίδη, που θα «κατέβει» στις εκλογές της «ΕΚΑΒΗΣ» με ψηφοδέλτιο για ανάληψη των ηνίων του Πιερικού, στις 19 του μήνα (Δευτέρα).

Πιθανότατα δίπλα στον χρηματοδότη του Διαγόρα Σεβαστής, πλην του Γιώτη Αθανασιάδη, θα βρίσκονται τοπικοί επιχειρηματίες, όπως οι Μπαμίχας, Καλτσίδης, ενώ ο συνδυασμός ενδέχεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Βεβαίως, η κίνηση Συμεωνίδη-Αθανασιάδη έχει δυο επιλογές, αυτή του «καθαρού» ΑΦΜ του τωρινού Πιερικού, αν «περάσει» η τροπολογία άμεσα, ή εναλλακτικά το… μαξιλαράκι που λέγεται «Διαγόρας Σεβαστής», χωρίς πάντως «πάντρεμα» με Αιγινιακό (ο Γιάννης Νιώπας παραμένει στη Φούτμπολ Λιγκ με… γερμανικό «μοντέλο»).

Η… ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ
Το… αντίπαλον δέος είναι η κίνηση των Παναγιώτη Διακουμάκου-Σταύρου Διαμαντόπουλου, χωρίς να αποκλείεται εκδήλωση ενδιαφέροντος από τρίτη κατεύθυνση, ενώ στην «ΕΚΑΒΗ» εκτός από εκλογές θα γίνει απολογισμός.

Ο τεχνικός διευθυντής, Σταύρος Διαμαντόπουλος, που ίσως αναλάβει προπονητής, ανέφερε (στο τοπικό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»): «Καλύτερα που γίνεται συνέλευση, να τοποθετηθούν όλοι και ο κόσμος να επιλέξει. Ήταν αρρωστημένη κατάσταση ως τώρα, δεν υπήρχε διοικητική ομοιογένεια. Αν μας δώσει εντολή ο κόσμος, δεν θα χαθεί ούτε… ώρα! Ο Πιερικός θα γράψει ιστορία, θα χτιστεί από το μηδέν και θα διδαχτεί από λάθη του παρελθόντος. Υπάρχει έτοιμο σχήμα και οργάνωση, από τα τμήματα υποδομής και πάνω. Θα είναι ανοιχτός σε όλη την Πιερία. Θα μπουν πρόσωπα σεβαστά και πετυχημένα, για να στηρίξουν την ομάδα».

Η παράταξη Διακουμάκου δείχνει να… πλευρίζει παίκτες της Πιερίας, αλλά και παλιούς γνώριμους (χωρίς να αποκλείεται συνεργασία και με ΠΑΟΚ).

Πάντως, θέμα Παναγιώτη Μποτσιβάλη φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει.

ΙΣΤΙΑΙΑ ΓΙΑ ΖΙΩΓΑ
Την ίδια στιγμή, ο φετινός προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, που οδήγησε σε ήρεμα νερά τους «μελανόλευκους», κόντρα στις αντίξοες συνθήκες και ανέδειξε νέο «αίμα», δείχνει να απασχολεί έντονα την Ιστιαία (εμπόδιο το ότι εργάζεται στη Λάρισα ως διορισμένος γυμναστής).
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου