Σεμινάριο βελτίωσης αθλητικής απόδοσης από τον γυμναστή της ΤΣΣΚΑ Κώστα Χατζηχρήστο

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι το φετινό ετήσιο σεμινάριο του Performance22, “Elite Training System for Sport and Fitness” θα γίνει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Nicopolis, το Σαββατο και Κυριακή 1 & 2 Ιουλίου 2017.

Στο φετινό σεμινάριο θα παρουσιάσουμε μερικά από βασικά σημεία της προπονητικής φιλοσοφίας που εφαρμόζουμε, όχι μόνο στο P22, αλλά και σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και της Ελλάδας στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, το σεμινάριο δεν αφορά μόνο προπονητές και γυμναστές που ασχολούνται με αθλητές. Σε μια εποχή όπου η αθλητική προπόνηση έχει περάσει στην καθημερινή άσκηση και το fitness , οι δοκιμασμένες τεχνικές του P22 δίνουν στον γυμναστή τα κατάλληλα εργαλεία, έτσι ώστε να σχεδιάσει αποτελεσματικά και ασφαλή προγράμματα για όλες τις κατηγορίες ασκούμενων.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουμε για την επιστημονική – θεωρητική τεκμηρίωση των μεθόδων μας, ενώ θα επιμείνουμε στην πράξη, παρουσιάζοντας τεχνικές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Κι αυτό είναι το σημείο που ξεχωρίζει το σύστημά μας από όλα τα υπόλοιπα: Είναι δοκιμασμένο στην πράξη στο υψηλότερο επίπεδο, εξελίσσεται με βάση το τι συμβαίνει στον αθλητικό χώρο και δεν αποτελεί απλή θεωρία. Οι εισηγητές μας προέρχονται από τον ῾στίβο῾ της καθημερινής προπόνησης, είναι καταξιωμένοι αθλητικοί επιστήμονές, με πολυετή εμπειρία στον αθλητικό χώρο και τον κόσμο του fitness.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου