Αβάσιμο δημοσίευμα εμπλοκής Γαβρίδη-Τζήμα στον Πιερικό!

Δημοσίευμα του pamebala αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πιθανολογείται εμπλοκή Γαβρίδη-Τζήμα στα διοικητικά του ΣΦΚ Πιερικός ενώ αναφέρει τον Γιάννη Τρελλόπουλο ώς νέο αφεντικό στον ΓΑΣ Σβορώνου.
Σε καμία περίπτωση το δεύτερο δεν αληθεύει αφού ο ΓΑΣ θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες σε εκλογές για ανάδειξη νέου σχήματος και πολύ δύσκολα το σώμα των μελών του ΣΦΚ Πιερικός θα δεχθεί Γαβρίδη-Τζήμα να κρατήσουν στα χέρια τους το μέλλον της ιστορικής ομάδας της Πιερίας αφού ήδη στην πόλη και σε τοποθετήσεις σε social media, οι φίλαθλοι του Πιερικού είναι κάθετοι απέναντι σε μια τέτοια προοπτική.
Βέβαια είναι εποχή των ...δηλώσεων και λίγη διαφήμιση δεν κάνει κακό σε κανέναν αλλά το συγκεκριμένο σενάριο κολλάει σε πολλά πράγματα τα οποία θα ξεκολλήσουν, μόνο στην περίπτωση που η συγκεκριμένη θα είναι η τελευταία και ύστατη επιλογή του σώματος των μελών του ΣΦΚ Πιερικός.

Το δημοσίευμα:

Κρίσιμες ώρες διανύει διοικητικά ο Πιερικός, με πολλά σενάρια να ακούγονται και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν τα… κλειδιά μείνουν στα χέρια των Παναγιώτη Διακουμάκου και Σταύρου Διαμαντόπουλου, τότε στη μεταγραφική λίστα πιθανότατα θα βρίσκονται οι Νίκου, Τζέκος, Χρ. Καρτσαμπάς, Νικλητσιώτης, Κωστόπουλος, Παπατόλιος, Κωτσιόπουλος, Παπατολίκας (κάποιοι απλά στο στόχαστρο, σε κάποιους έγιναν ήδη κρούσεις, ενώ ίσως απασχολήσουν παίκτες από Κίτρος, Σεβαστή, Νεοκαισάρεια).
Όλα τα παραπάνω φυσικά, αν δεν… ανατραπεί η τωρινή διοίκηση, που δείχνει να χάνει πόντους και έδαφος, σε ένα κλίμα γενικότερης αμφισβήτησης.

Πάντως, στον… αφρό έρχεται κίνηση εμπλοκής από τους Γιώργο Γαβρίδη (αφεντικό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας) και Σάκη Τζήμα (Κατερινιώτης, φέτος στη Νίκη Βόλου), που συνυπήρξαν παλιότερα στον Αχιλλέα (ο πρώτος ίσως τον διατηρήσει στο τοπικό). Κίνηση που αποκαλύφθηκε… διαδικτυακά, μέσω φωτογραφίας με τον Γιάννη Τρελλόπουλο (νέο αφεντικό στον Σβορώνο, πρώην αντιπρόεδρος Νεοκαισάρειας) με τη λεζάντα "Μενού στο τραπέζι ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Η συζήτηση σε πλήρη εξέλιξη"

Βεβαίως, πάντα «παίζει» με πολλές αξιώσεις η κίνηση των Γιάννη Συμεωνίδη και Γιώτη Αθανασιάδη (συγκριτικά δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη αποδοχή, αλλά και πλαισίωση, πολλοί τη θεωρούν φαβορί και πιο ενδεδειγμένη λύση), είτε μόνοι στη Γ΄ Εθνική, είτε αντί του Αιγινιακού, με τον Γιάννη Νιώπα στην… παρέα και στη Φούτμπολ Λιγκ (σε τέτοια περίπτωση το Αιγίνιο ίσως παίξει στη Γ΄ Εθνική, με ΑΦΜ… Διαγόρα)
Πηγή: pamebala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου