Παναγιώτης Μποτσιβάλης: Στην Κατερίνη πάω για ...ψάρι!

Διέψευσε ότι έχει κακές σχέσεις με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα λέγονται ή γράφονται και συμπληρώνοντας πως διαφωνίες πάντα υπάρχουν, αλλά δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Επίσης πληροφόρησε ότι επίκειται ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για το θέμα.

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 ο κ. Μποτσιβάλης.

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports
Για το αν ισχύουν τα γραφόμενα για εκ νέου ρήξη σχέσεων με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο:

«Σε μία ομάδα πάντα διαφωνίες υπάρχουν. Το θέμα είναι να μη βγαίνουν έξω από την οικογένεια. Αν συμφωνούσαν όλοι, δε θα προχωρούσε μπροστά και η χώρα, γιατί και μέσα από τις διαφωνίες βγαίνουν καλά πράγματα. Νομίζω ότι έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλος ντόρος και μ’ αυτό το θέμα και με άλλα θέματα και μόλις ακούμε κάτι, στο τέλος φτάνουμε να γράφονται πολλά. Τίποτα δεν ισχύει. Εμείς σήμερα ή αύριο θα βγάλουμε ανακοίνωση μαζί με τον Ερασιτέχνη και οι πηγές να είναι τα ίδια τα πρόσωπα του συλλόγου κι όχι τι λέει ο ένας και τι λέει ο άλλος. Δεν υπάρχει θέμα στις σχέσεις μου με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Μπορεί να ακούστηκε ότι διαφωνούμε ή και να τσακωθούμε μία μέρα. Πρέπει αυτά μετά να γράφονται;

Γράφτηκε ότι πάω στον Πιερικό. Δεν έπρεπε να με πάρετε τηλέφωνο; Θα σας απαντούσα ότι πάω στην Κατερίνη για ψάρι ή για βόλτα. Επειδή ήρθε ένας πρόεδρος από εκεί, θα στείλουμε κι εμείς έναν από δω;  Και θα μιλάω με όλον τον κόσμο και θα πηγαίνω σε όλες τις πόλεις από τα Χανιά μέχρι την Αλεξανδρούπολη, να βλέπω φίλους, να τους συμβουλεύομαι και να τους συμβουλεύω».

Για τους διακριτούς ρόλους για τους οποίους έκανε λόγο ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος:

«Και πέρσι υπήρχαν κάποια πράγματα και έγιναν λάθη. Φέτος θα τηρηθούν όλα. Είναι προσυμφωνημένα, γραμμένα και τελειωμένα. Θα τα ανακοινώσουμε αυτά. Πάντοτε ο πρόεδρος έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά ο πρόεδρος έχει και συμβούλους. Και ο πρόεδρος της Αμερικής είναι πιο σοφός από μας και έχει 500. Εμείς έχουμε 3-4. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις, γιατί πρέπει να πλαισιωθεί η ομάδα με συγκεκριμένα ονόματα».

Για την οικονομική ενίσχυση προς την ομάδα:

«Θα υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες, όχι παράγοντες. Απλούστατα λόγω κρίσης θα μπορούσε κάποιος να βάλει δέκα ευρώ  και τώρα να βάλει πέντε. Άρα πρέπει να διευρυνθεί το σχήμα και οι χορηγοί να είναι πιο πολλοί. Το αν κάποιοι απ’ αυτούς τους επιχειρηματίες θα είναι και στη Δ.Ε. θα τα δούμε, είναι στην κρίση μας».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν:

«Μιλάμε με όλον τον κόσμο, αλλά όταν δεν έχεις κάτι στα χέρια σου, δε λες τίποτα. Όταν θα έχουμε τον καινούριο προπονητή, τότε θα αποφασίσουμε ποιους παίκτες από την περσινή ομάδα θα κρατήσουμε. Η ομάδα φέτος έχει παίκτες. Πέρσι δεν είχε κανέναν. Μη συγκρίνετε το περσινό με το φετινό. Για το μπάτζετ θα το δούμε. Πέρσι δεν έφταιγε το μπάτζετ που δε βγήκαμε. Φέτος θα τα δούμε πιο ώριμα τα πράγματα».

Για την έλευση τρίτης ομάδας στον Βόλο:

«Εγώ δε θα το σχολιάσω καθόλου, γιατί δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη. Ομάδα δεν υπάρχει στην ουσία, πού θα παίξει. Εγώ δεν είμαι υπέρ των πολλών ομάδων»
*Το ρεπορτάζ θα ανανεωθεί
Πηγή: magnesiasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου