Δε βγάζει ισχυρό και ανεξάρτητο σχήμα η Γ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός

Η καταμέτρηση συνεχίζεται αυτή την ώρα στην ΕΚΑΒΗ, με την διαδικασία να οδεύει προς την ολοκλήρωση της. Τα σημαντικότερα συμπεράσματα απο όλα είδαμε εκεί ήταν ότι έλλειπε ο ισχυρός οικονομικά παράγοντας απο τα δυο ψηφοδέλτια και ότι οι ψήφοι ήταν μοιρασμένα σε στελέχη των δυο σχημάτων.

Όπως φαίνεται το 15μελές που θα προκύψει απο αποτελείται απο ανθρώπους και των δυο σχημάτων και δε γνωρίζουμε ακόμη αν κάποια απο αυτά οδηγηθούν σε παραίτηση, όταν ξεκαθαρίσει ότι θα αποτελούν μέλη της  μείζονος αντιπολίτευσης και έτσι δε θα έχουν δύναμη και λόγο στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός.

Υπήρξε απόφαση τήρησης του καταστατικού και ψήφισαν μόνο όσοι αναφέρονταν ότι είχαν το δικαίωμα της ψήφου, ενώ στο κοινό ψηφοδέλτιο για να εκλεγούν, μετείχαν και πάλι μόνο όσοι βάση καταστατικού είχαν το δικαίωμα αυτό.

Θα επανέλθουμε σύντομα με τα τελικά αποτελέσματα της διαδικασίας αφού πρώτα σας γνωστοποιήσουμε το ενιαίο ψηφοδέλτιο το οποίο κατατέθηκε στα μέλη του συλλόγου, ώστε να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου