Προσφορά φαρμακείου και φαρμακευτικού υλικού στον σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού!

Οι επιχειρηματίες της περιοχής μας δείχνουν πάντα ότι βρίσκονται κοντά στον σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού, που αποτελεί την ζωντανή ιστορία του λαοφιλούς σωματείου της Πιερίας.

Μετά την προσφορά φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες της ομάδας απο τον σύμβουλο Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, φαρμακοποιό Στέφανο Μπιτόπουλο, ο Σπύρος Κουλκουδίνας είναι ο άνθρωπος που ανταποκρίθηκε στην ανάγκη των παλαιμάχων του Πιερικού για έναν σάκο φαρμακείου για τους αγώνες τους, τον οποίο με χαρά γέμισε φαρμακευτικό υλικό και παρέδωσε στους ανθρώπους του Δ.Σ. του συλλόγου!

Τόσο ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και φαρμακοποιός, όσο και ο συνάδελφος  του Στέφανος Μπιτόπουλος, αγωνίζονται επι σειρά ετών σε ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας και αποτελούν παιδιά-κόσμημα για το άθλημα στην Πιερία με τις συμπεριφορές τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Ο σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού, ευχαριστεί θερμά τον Σπύρο Κουλκουδίνα, για την προσφορά του!!

*Στη φωτο το μέλος του Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού Μπάμπης Πεΐδης, παραλαμβάνει απο τον γνωστό φαρμακοποιό, το φαρμακείο που δώρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου