Γιώργος Γαβρίδης: Δεν έχει προτεραιότητα κανένας προπονητής για τον Αχιλλέα γιατί μιλάω με όλους. Δε με ενδιαφέρει ο Πιερικός

Με το Pieriasport μίλησε ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Γιώργος Γαβρίδης και πιστοποίησε στην ιστοσελίδα της Πιερίας, ότι κάποιες ...ειδήσεις που βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και αποτελούν μυθεύματα.
Συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Νεοκαισάρειας, ανέφερε ότι έχει επαφές με προπονητές της περιοχής αλλά δεν έχει καταλήξει ούτε σε τρείς, ούτε σε πέντε, ούτε σε δέκα επιλογές πρίν πάρει την οριστική του απόφαση για τον διάδοχο του Ηλία Βάλη.

Πιστοποίησε ότι ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει, ανέφερε για τις επαφές που έχει με γνωστούς προπονητές της Πιερίας αλλά τόνισε ότι λανθασμένα αναφέρθηκαν κάποια ονόματα τα οποία δεν αποτελούν δικές του επιλογές.

Σίγουρα χρόνος υπάρχει και ο έμπειρος παράγοντας δεν πιέζεται χρονικά για να κάνει τις επιλογές του, ενώ αναφέρθηκε και για το δημοσίευμα εμπλοκής του στον Πιερικό, το οποίο και διέψευσε αφού στο μυαλό υπάρχει αυτή τη στιγμή, μόνο ο Αχιλλέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου