Ανανέωσαν τα ...4 βαριά χαρτιά του Αιγινιακού!!

Τέσσερις απο τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές και ίσως οι πυλώνες επάνω στους οποίους στηρίχθηκε και την άκρως πετυχημένη περίοδο που πέρασε για την ομάδα της Πιερίας, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και παραμένουν στο ρόστερ του Αιγινιακού!

Θάνος Τόλιος, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, Βασίλης Λιόλιος και Νίκος Ζούρκος, τα βρήκαν σε όλα και με σχετική ευκολία στις συζητήσεις που είχαν με τον Γιάννη Νιώπα και θα αποτελέσουν και τη φετινή χρονιά τα ...βαριά χαρτιά του Αιγινιακού.

Οι τέσσερις έμπειροι ποδοσφαιριστές με το πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου του Αιγινιακού, ο οποίος έχει κερδίσει με τη σειρά του τη δική τους εμπιστοσύνη μέσα απο την πολύχρονη συνεργασία τους.

Ικανοποιημένος για την εξέλιξη ο αρχηγός του Αιγινιακού Βασίλης Λιόλιος είπε τα εξής:
 "Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί εκτός απο τα τελευταία παιχνίδια, την υπόλοιπη παίζαμε κάθε Κυριακή για την παραμονή μας. Τα καταφέραμε και σε αυτό έπαιξε σημαντικό το πολύ καλό κλίμα που είχαμε στην ομάδα.
Αυτό έκανε και πιο εύκολη την απόφαση μας να παραμείνουμε στην ομάδα, με την οποία τα βρήκαμε στις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν στο οικονομικό σκέλος!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου