ΑΛΩΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ: Μαρτυρία σοκ γιατρού καίει τον 38χρονο για τη δολοφονία της μεσίτριας

Ποια η σοκαριστική μαρτυρία, που καίει τον 38χρονο γιατρό για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας;..Μια νέα μαρτυρία μέσα από το Ιπποκράτειο εχει στα χέρια της η αστυνομία που ενισχύει τις ενδείξεις και τα γεγονότα που συγκλίνουν στο ότι ο 38χρονος αγγειοχειρουργός είναι ο άνθρωπος που σκότωσε την 36χρονη μεσίτρια από τη Θεσσαλονίκη μολονότι εκείνος προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών συνεχίζει να αρνείται τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες γιατρός του νοσοκομείου, κατέθεσε ότι είδε ο ίδιος την ημέρα της δολοφονίας της 36χρονης, τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου σπρώχνοντας ένα καρότσι-καλάθι από αυτά που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες για τα άπλυτα.

Του έκανε εντύπωση η εικόνα αλλά ο κατηγορούμενος με γρήγορες κινήσεις προχώρησε και χάθηκε από το οπτικό του πεδίο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή η μαρτυρία δεν έχει διαβιβαστεί ακόμη στην ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση κάτι που αναμένεται να γίνει ίσως και σήμερα, οπότε είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν κι άλλες εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ, όπως ήδη έχει αποκαλύψει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, στο άψυχο κορμί της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Η ουσία που βρέθηκε στο κορμί της είναι το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας. Το φάρμακο εντοπίστηκε στο αίμα και τα ούρα της άτυχης 36χρονης μητέρας.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς οι σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε η άτυχη γυναίκα εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο για την διενέργειά τους, δεν απαιτείται η χορήγηση αυτού του κοκτέιλ των φαρμάκων, δηλαδή της προποφόλης και του fentanyl.

Παράλληλα, η δικηγόρος τονίζει πως η ύπαρξη αυτού του φαρμάκου στο άψυχο κορμί της μεσίτριας καταδεικνύει την αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, όπως αποδόθηκε από τον Εισαγγελέα και την κυρία ανακρίτρια. Υπενθυμίζεται πως στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος του κατηγορούμενου γιατρού καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου