Με τους 35 μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Κατερίνης

Με τους 35 μόνιμους υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης (17 οδηγοί και 18 εργάτες) συνεχίζεται η αποκομιδή σκουπιδιών στον Δήμο Κατερίνης.

Οι μόνιμοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου καταβάλλον μεγάλες προσπάθειες για την αποκομιδή των σκουπιδιών λόγω του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με την πανελλαδική απεργία των συμβασιούχων της καθαριότητας των Δήμων της ΠΟΕ ΟΤΑ συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη .

Αυτή τη στίγμη υπάρχουν 5 απορριμματοφόρα και ένα της ανακύκλωσης που είναι στους δρόμους του Δήμου Κατερίνης και δίνουν την μάχη με τα σκουπίδια μιας και ο όγκος που έχει συσσωρευτεί τις τελευταίες ημέρες είναι μεγάλος.

Όπως δήλωσε στο olympiobima.gr η αντιδήμαρχος για θέματα καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης Ροδή Ελευθεριάδου «από την πρώτη μέρα της απεργίας δεν σταμάτησε η αποκομιδή στο κέντρο της πόλης, στην Παραλία, στο Νοσοκομείο, στο Γηροκομείο, στους παιδικούς σταθμούς, στην Μερίμνα παιδιού στην κατασκήνωση της Ρητίνης και σε άλλες περιοχές που υπάρχει ειδικός λόγος . Από χθες τηρείται με το συγκεκριμένο προσωπικό και τα οχήματα, το κανονικό πρόγραμμα αποκομιδής και σιγά- σιγά λόγω του μεγάλου όγκου μαζεύονται τα σκουπίδια από όλες τις περιοχές»  .

Να θυμίσουμε ότι η υπηρεσία καθαριότητας διαθέτει 105 συμβασιούχους οι οποίοι συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία ενώ αναμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης Τσίπρα-εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά το «ναυάγιο» με τον Σκουρλέτη.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου