Αιγινιακός-Αχαρναϊκός 3-1 Αυλαία με τριάρα ο Αιγινιακός στα εντός έδρας παιχνίδια του!

Καλύτερος ο Αιγινιακός πήρε δίκαια το τρίποντο στο Ιωάννης Παραλυκίδης, κερδίζοντας τον Αχαρναϊκό 3-1 σε ένα ωραίο παιχνίδι το οποίο έγινε ανάμεσα στις δυο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο η ζέστη επηρέασε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων με τον ρυθμό να είναι καλύτερος στην επανάληψη που ο ήλιος "έπεσε", βοηθώντας να γίνει καλύτερο παιχνίδι.

 Στο 16΄ωραία σέντρα του Γιαζιτζόγλου από αριτερά, στην πορεία της μπάλας ο θα τσιμπήσει την μπάλα η οποία θα βρεί σε πόδι αμυντικού και θα καταλήξει κόρνερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ θα βρεθεί σε θέση σουτ ο Πατράλης που θα σουτάρει δυνατά, η μπάλα θα βρεί σε συμπαίκτη του και θα καταλήξει στον αμαρκάριστο Λιόλιο που με εύκολο πλασέ θα κάνει το 1-0 Παπαδόπουλος  για την ομάδα της Πιερίας.

Πολύ ωραία σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά στο 20΄, η μπάλα θα περάσει δυνατά και παράλληλα από την εστία του Γαρδικώτη χωρίς να προλάβει να στείλει στα δίχτυα ο Γκατσολάρι.
Στο 27΄είχαμε διακοπή για να δροσιτούν οι παίκτες των δυο ομάδων λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο Αιγίνιο.
Στο 30΄από εκτέλεση κόρνερ του Λύρα η μπάλα θα κοτράρει και θα περάσει στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του Αιγινιακού. Εκεί ο αμαρκάριστος Κυριαζόπουλος θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Λιόλιος θα κρατήσει το 1-0 για την ομάδα του.΄
Στο 35΄δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου θα περάσει ψηλά άουτ.
Στο 49΄ο  Καραντασιάδης θα μπεί μέσα στην περιοχή του Τόλιου και με δυνατό διαγώνιο πλασέ θα κάνει το 1-1.

Ο Αχαραϊκός θα χάσει 51΄νέα εκαιρία με τον Τόλιο να αποκρούει σουτ του Πλακούβου.
Στο 55΄ο Καραντασιάδης θα κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή του Τόλιου με τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού να σώζει την εστία του.

Στο 61΄καλό σουτ του Ντάγκρα θα περάσει άουτ.
Στο 71΄κίτρινη ο Πατράλης.

Στο 73΄θα βγάλει σέντρα ο Φασίδης για να περάσει στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα και ο Γιαζιτζόγλου θα σουτάρει ψηλά άουτ και στο 74΄η κεφαλιά του Καραντασιάδη από καλή θέση, θα περάσει άουτ.

Στο 75΄ο Πατράλης με σουτ μέςσα από την περιοχή θα κάνει το 2-1 για τον Αιγινιακό.

Στο 80΄ο  Γκατσολάρι θα μπεί από δεξιά στην περιοχή του Γαρδικώτη, θα σπάσει την μπάλα στο πέναλτι και ο επερχόμενος Φασίδης θα κάνει το 3-1 για τον Αιγινιακό.

Διαιτητής ο Γκορτσίλας με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μανουρα.

Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (76΄Μουκίδης), Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Γκατσολάρι, Πατράλης, Ραγκέλοφ, Κυριλλίδης (56΄Φασίδης), Παπαδόπουλος  (46΄Ζγκούρη)

Αχαρναϊκός (Γιώργος Μαραντάς): Γαρδικώτης, Σταμούλης (82΄Καρδάσης), Πλαβούκος, Λύρας (58΄Ντάγκρας), Χαραλαμπόπουλος, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου (82΄Καλαμιώτης), Παπατόλιος, Αναστασίου, Καραντασιάδης, Κυριαζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου