Φοβούνται για τη ζωή του και φυλάσσεται επι 24ώρου βάσεως!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από εντολή της ΓΑΔΑ, ο πρώην διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ φυλάσσεται από αστυνομικούς επί 24ωρου βάσεως όταν βρίσκεται στην Αθήνα.

Είναι μια είδηση που καταδεικνύει ότι δεν έχει γίνει τίποτα ρόδινο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Κουκουλάκης, όταν βρίσκεται στην Αθήνα, φυλάσσεται από αστυνομικούς για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πρόκειται για μια εντολή από τη ΓΑΔΑ η οποία εφαρμόζεται, όταν το μέλος της ΚΕΔ, ταξιδεύει στην πρωτεύουσα από το Ηράκλειο που είναι η μόνιμη κατοικία του.

Μάλιστα, βάσει της εντολής αυτής, σε κάθε επίσκεψή του ο Μιχάλης Κουκουλάκης διαμένει σε διαφορετικό ξενοδοχείο, έτσι ώστε να μην μπορεί να βρει κάποιος τα ίχνη του. Ανάλογα με το ξενοδοχείο που επιλέγει, το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα υποχρεούται να αναλαμβάνει την φύλαξή του, με αστυνομικούς να πραγματοποιούν περιπολίες και να είναι επιφορτισμένοι με την προστασία του.

Φυσικά, πρόκειται για μια είδηση η οποία συγκλονίζει, ειδικά αν θυμηθούμε τα όσα έγιναν από «αγνώστους» κατά του Γιώργου Μπίκα (εμπρησμός του σπιτιού του) αλλά και του Γιάννη Τσαχειλίδη όταν οι ήταν υποψήφιοι για να αναλάβουν επικεφαλής της ΚΕΔ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου