Βρέθηκε στην Κατερίνη η 12χρονη που είχε απαχθεί απο τον πατέρα της

Η περιπέτεια της Κυριάκοβα Μίνκα, 12 ετών, έληξε χθες  το πρωί και η ανήλικη είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την 12χρονη η οποία βρέθηκε τελικά στην Κατερίνη.

Η υπόθεση
Το κορίτσι στις 18 Ιουνίου αρπάχθηκε από τον πατέρα της από την Παιδιατρική του Ρίου. Η κοπέλα νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή, ενώ ο πατέρας της Κiryakov Georgi, ο οποίος αναζητείτο για το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου συνελήφθη. Η νεαρή φιλοξενείται στο Σκαγιοπούλειο στην Πάτρα.

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες
Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση της ανήλικης έπαιξαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και  ενημέρωσαν ότι η ανήλικη εθεάθη στην περιοχή της Κατερίνης. Συγκεκριμένα,  ανέφεραν ότι αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες βρισκόταν σταθμευμένο τις τελευταίες μέρες στην περιοχή και άμεσα ενημερώθηκαν οι  αστυνομικές αρχές.

«Κατόπιν των πληροφοριών που λάβαμε από τους πολίτες, ενημερωθήκαμε από τις αστυνομικές αρχές ότι εντόπισαν την ανήλικη και βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» είχε προβεί σε δημοσιοποίηση γονικής αρπαγής της ανήλικης KIRYAKOVA MINKA, 12 ετών, σε εκτέλεση των υπ’αριθμ.πρωτ.:4117-20/06/2017, 409-22/06/2017 και 54/2017 εισαγγελικών εντολών της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών, που σύμφωνα με τις οποίες, «η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου. To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κυριάκοβα Μίνκα για οτιδήποτε χρειαστεί.»

Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου