Φαίακας Κέρκυρας - Αρχέλαος "Savvidis team S.A" Δύσκολη-μακρινή έξοδος στο Ιόνιο

Ο Αρχέλαος "Savvidis team S.A" παίζει την Κυριακή στην Κέρκυρα  στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων πλεϊ-οφ για την διεκδίκηση της ανόδου στην Handball Premier.
Οι Κερκυραίοι προσπάθησαν φέτος για την άνοδο, αλλά έπεσαν πάνω στην πανίσχυρη ΧΑΝΘ που δεν "παίζεται" στην κυριολεξία απο καμία ομάδα της κατηγορίας και έχουν απειροελάχιστες ελπίδες για την άνοδο.

Ο Αρχέλαος "Savvidis team S.A" προσπάθησε να σταθεί με αξιώσεις στην πρεμιέρα με την ΧΑΝΘ αλλά η υπεροπλία της ομάδος της Θεσσαλονίκης ήταν καθολική και μοιραία ήρθε η ήττα που ουσιαστικά έβγαλε νοκ -άουτ τους Κατερινιώτες.

Το μακρινό ταξίδι του Αρχελάου "Savvidis team S.A" στην Κέρκυρα θα επιβαρύνει  οικονομικά  την ομάδα που προσπαθεί να μην χαλάσει την έξωθεν καλή εικόνα που έχει στον χώρο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για το νησί των Φαιάκων μιας και το παιχνίδι γίνεται αργά το απόγευμα και πρέπει να μην έχει την παραμικρή καθυστέρηση, γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το τελευταίο πλοίο που φεύγει το βράδυ απο το νησί.

Παρά τα πολλά προβλήματα ο Αρχέλαος "Savvidis team S.A" θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην Κέρκυρα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο Φαίακας στο γήπεδο του αντλεί μια περίσσεια δύναμη που τον καθιστά άτρωτο.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου