Η πιο parody-stand up football interview της χιλιετίας γένους... Καταλωνίων! viral Νο2 HD

Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Η πιο parody-stand up football interview της χιλιετίας είναι γένους... Καταλωνίων!
O «Γερμανός» super star του Αετού Καταλωνίων, Διονύσης Καραγκιόζης (απαγορεύονται ρητά οι περαιτέρω σχολιασμοί για το επίθετο!), δίνει τη «συνέντευξη της χιλιετίας» (και λίγα λέμε!),
αποκλειστικά στον απεσταλμένο του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» στην Ελλάδα (...για λογαριασμό του Metrosport.gr και του Nίκου Κολίτση), με χορηγούς επικοινωνίας την πιο πολυδιαφημισμένη, εντός γηπέδων, «ιπτάμενη μπύρα» στην Ελλάδα και τα αυθεντικά πούρα Αβάνας από την... ακτή Καταλωνίων, με διαμεσολαβητή και εκκολαπτόμενο δημοσιογράφο, τον ποδοσφαιριστή-προπονητή Χρήστο Παπαγιάννη (που κατοχυρώνει και νομικά -ξέρει αυτός- το beer microphone) και μεταφραστή (παρακαλώ όχι μηνύσεις από Γερμανούς καθηγητές!), από τα άπταιστα γερμανικά στην ελληνική (με ολίγο από ιταλική), τον, επίσης, γερμανοτραφή και σπουδαγμένο... εις τας Ευρώπας, Αναστάσιο Ιωάννου.
Αφορφή στάθηκαν... οι καμπάνες του εξωτερικού, που ακόμα χτυπούν μανιασμένα για τους παίκτες, τον προπονητή και τους οπαδούς της ομάδας του Αετού Καταλωνίων (μετά τα νiral No1, 2 & 3), που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέρχεται στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, μετά τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα μπαράζ με την 25η Μαρτίου (3-2).
Οι ερωτήσεις είναι κλιμακούμενης… γνωστικής ασυμφωνίας, οι παρεμβάσεις συμπαικτών και φιλάθλων αυθόρμητες και επιβεβλημένες («γερά δυνατά», «δυνατά γερά»), οι ατάκες για φάλαγγες και βότκες συνοδευτικές και ανεπανάληπτες, με αποκορύφωμα όλων, βέβαια, τον ερχομό του Γερμανού τουρίστα... στα Καταλώνια, να γίνεται το απόλυτο viral της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και το ΔΝΤ! @@Ιιχαά!!!
Αν... γκρεμιστεί το διαδίκτυο, εμείς αποποιούμεθα οποιαδήποτε ευθύνης!
Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου