Ο γνωστός Κατερινιώτης νομικός Σάκης Ελευθεριάδης στον metropolεμο σήμερα στις 9 μ.μ.! Στο metropolis 106.7 Πιερίας!

Μια ενδιαφέρουσα εκπομπή θα έχει σήμερα το metropolis 106.7 Πιερίας στις 9 μ.μ. μέχρι και τις 10 μ.μ. Στην εκπομπή metropolεμος ποδοσφαίρου του Μπάμπη Πεΐδη, είναι προσκεκλημένος ο γνωστός νομικός Σάκης Ελευθεριάδης, με τον οποίο ο παρουσιαστής της εκπομπής θα συζητήσει το θέμα των χρεών του Πιερικού,
τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να "καθαρίσει" το ΑΦΜ της ομάδας της Πιερίας και το καθεστώς που υπάρχει σήμερα, όσον αφορά το νομικό πλαίσιο για τις ομάδες που οφείλουν χρήματα σε δημόσιο-ΙΚΑ και τρίτους και έχουν στόχο να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Μια εκπομπή που θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε σκοτεινή και άγνωστη πλευρά της υπόθεσης που ταλανίζει εδώ και μερικά χρόνια τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, χωρίς ποτέ μέχρι σήμερα να έχει δώσει υπεύθυνα τις απαντήσεις και την εμπεριστατωμένη άποψη του δημόσια κανείς, ο οποίος όμως  να μπορεί να έχει άποψη και έγκυρα να τη καταθέσει.
Κι αυτό θα γίνει σήμερα το βράδυ, απο τον άνθρωπο που λειτούργησε ώς νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρακλής και αποδεδειγμένα είναι ένας εκ των κορυφαίων στο συγκεκριμένο αντικείμενο, νομικός στην Πιερία και όχι μόνο!

Συντονιστείτε στους 106.7 λοιπόν απο τις 8 μ.μ. που ξεκινάει με όλα τα νέα της ποδοσφαιρικής Πιερίας η εκπομπή metropolεμος και μετά απο την πρώτη ώρα με αναφορές στο κλείσιμο όλων των πρωταθλημάτων στα οποία μετέχουν οι ομάδες μας (Α-Β-Γ΄ ΕΠΣ Πιερίας, 2ο όμιλο Γ΄εθνικής) εκτός της φούτμπολ λίγκ που μετέχει ο Αιγινιακός και απομένουν 3 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί, ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα για την νομική πραγματικότητα της υπόθεσης και όχι για ότι θέλει ίσως ο καθένας με δικό του τρόπο να ...πλασάρει στην ποδοσφαιρική "πιάτσα" της περιοχής μας!

Την εκπομπή μπορείτε ψηφιακά να ακούσετε στο διαδίκτυο και στον παρακάτω σύνδεσμο:
Metropolis 106.7

και να την ακούσετε βλέποντας και εικόνα απο τα στούντιο του metropolis Πιερίας :
https://www.facebook.com/pieriasport/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου