Μπάμπης Λαμπέτσος: Ο "δικός μας" άνθρωπος στην Χρυσούπολη της Καβάλας!

Ο Μπάμπης Λαμπέτσος αγαπήθηκε στην Πιερία και την αγάπησε κι αυτός, αφού συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές της προ90΄ εποχής του Πιερικού ποδοσφαίρου.
Έπαιξε μπάλα στην Αναγέννηση Κολινδρού, διετέλεσε προπονητής επι σειρά ετών σε ιστορικές ομάδες της περιοχής μας και έγραψε τη δική του όμορφη ιστορία στην Πιερία.

Μια ιστορία που τον καταξίωσε στη συνείδηση των ανθρώπων του αθλητισμού και όχι μόνο!!
Ο Μπάμπης Λαμπέτσος ζεί πλέον και δραστηριοποιείται ώς Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χρυσούπολη της Καβάλας. Αθλητισμός και πολιτισμός άλλωστε βαδίζουν μαζί πιασμένα χέρι-χέρι εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην ιστορία της χώρας μας.

Το Pieriasport έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει και μια πρόσφατη ανακοίνωση την οποία ποστάρισε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο πρόεδρος σήμερα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσούπολης Μπάμπης Λαμπέτσος, και ο ...δικός μας Μπάμπης, ο πολύ καλός άνθρωπος, ποδοσφαιριστής και προπονητής-παιδαγωγός, όπως τον γνωρίσαμε τότε που λάμπρυνε και φώτιζε τα γήπεδα της Πιερίας σε κάθε του παρουσία!!!

"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσούπολης, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις !! Ανοιχτες Πόρτες!! με την ομάδα Ζωγραφικής του, βρέθηκε στο οινοποιείο !! Κελάρι!! Στο Διαλεκτό Χρυσούπολης σ' ένα πανέμορφο χώρο που τον διακρίνει η προσεγμένη δουλειά και το κυριότερο η εξαιρετική ποιότητα των κρασιών του.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπάμπης Λαμπέτσος συνεχάρει τον ιδιοκτήτη του Οινοποείου Γιάννη Αποστολιδη: Φίλε Γιάννη τόσο ο Σύλλογος οσο και εγώ προσωπικά σε συγχαίρουμε για την εξαιρετική σου δουλειά. Σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!
Το ΔΣ σε ευχαριστεί που πάντα στηρίζεις το Σύλλογο σε όλες του τις εκδηλώσεις.!! Συγχαρητήρια και παλι!!!"

Οι φίλοι του απο την Πιερία μπορούν να βρούν τον Μπάμπη Λαμπέτσο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου