Σάκης Μπασμπανάς: Αξίζει να έχει την ευκαιρία ο Γιώτης Διακουμάκος-Μακάρι να αναλάβουν τον Πιερικό οι τρείς παράγοντες που ενδιαφέρονται!

Στο metropolis 106.7 Πιερίας και την εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και του ΠΑΟΚ Σάκης Μπασμπανάς. Ανέφερε για την απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός την Δευτέρα 8 Μαΐου να αναλάβει την προεδρία της ομάδας ο μέχρι εκείνη την ημέρα αντιπρόεδρος Γιώτης Διακουμάκος
με τη δέσμευση να πληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου προς παίκτες-προπονητές-κυλικείο γηπέδου-προσωπικό κλπ., που ανέρχονται συνολικά περίπου 15.000 ευρώ.

Η παρουσία του πρώην προέδρου Τάσου Σαραηλίδη, περιορίστηκε σε ρόλο παρατηρητή ώς μέλος Δ.Σ. και όλοι είναι πλέον σε αναμονή να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις του ο Παναγιώτης Διακουμάκος, στο προσεχές δεκαήμερο. Αυτό άλλωστε υποσχέθηκε στο Δ.Σ.

Άν τα πράγματα κυλήσουν με τον τρόπο που δεσμεύτηκε ο νέος πρόεδρος του Πιερικού, όπως είπε ο Σάκης Μπασμπανάς που μετέχει διοικητικά στην ομάδα, θα κλείσει η ποδοσφαιρική περίοδος και άμεσα θα γίνει νέα συγκέντρωση του Δ.Σ. ώστε να προσδιοριστεί η συνέχεια. Άν ο Παναγιώτης Διακουμάκος καταθέσει τις εγγυήσεις για έναν ισχυρό Πιερικό που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά με στόχο την άνοδο, το πιθανότερο είναι η σημερινή διοίκηση να εξαντλήσει την διετία της. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση όπως είπε ο Σάκης Μπασμπανάς, η ομάδα θα οδηγηθεί σε Γενική Συνέλευση ώστε να αναλάβει νέα διοίκηση αφού τόσο αυτός όσο και κάποια απο τα υπόλοιπα μέλη του σημερινού διοικητικού σχήματος, θα παραιτηθούν.

"Η πρωτοβουλία να αναλάβουν οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απλά καλή (Νιόπας-Αθανασιάδης-Συμεωνίδης), αυτό είναι το τέλειο.  Μακάρι να αναλάβουν. Μπορεί να βρεθεί μια λύση με δυνατούς παράγοντες. Εκτός άν ο φίλος μου ο Διακουμάκος μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος, πολύ ευχαρίστως να συνεχίσει. Ανέλαβε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της ομάδας και αν μη τι άλλο το κέρδισε αυτό" είπε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος της Κατερινιώτικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου