Θέλω η καρδιά μου να συνεχίσει να χτυπάει για σένα και εσύ να μπορείς να ζεις μέσα από μένα

Η Κροτόνε κατάφερε να παραμείνει στη Serie Α, με τον προπονητή της, Νταβίντε Νίκολα, να αφιερώνει την επιτυχία αυτή στον γιο του που σκοτώθηκε σε ηλικία 14 ετών τον Ιούλιο του 2014 όταν τον παρέσυρε λεωφορείο την ώρα που έκανε ποδήλατο.
Αναλυτικά το συγκινητικό μήνυμα του 44χρονου τεχνικού στο Facebook:

«Γεια σου αγάπη μου. Δεν ξέρω που είσαι. Δεν ξέρω τι κάνεις. Ίσως είσαι σε εκείνο το σύννεφο που ήταν πάνω από μένα εκείνη τη μέρα, όταν έτρεχα για να ανάψω το φανάρι σου. Ή ίσως είσαι εδώ, δίπλα σε μένα. Ναι, είμαι σίγουρος ότι είσαι εδώ με μένα.

Παλέψαμε μαζί σε αυτόν τον περίπλοκο χρόνο, όμως… Σήμερα, ξέρω ότι εσύ είσαι πάντοτε μαζί μου. Κατάφερες να μου δώσεις την ενέργειά σου και να μου δώσεις τη δύναμη να παλέψω και να συνεχίσω και μετατρέπω το αδύνατο σε δυνατό, το δυνατό σε πιθανό και το πιθανό σε βέβαιο.

Άλε, αυτή δεν είναι δική μου νίκη, αλλά δική μας, όπως εκείνος ο προβιβασμός στη Serie A με τη Λιβόρνο. Ήθελα να χαρώ μαζί σου, να δω τα μάτια σου και το χαμόγελό σου, να σε πάρω στα χέρια και μαζί να τρέξουμε και να πανηγυρίσουμε.

Αυτό είναι μόνο για σένα και κάθε νίκη είναι δική σου, κάθε όνειρό μου είναι θα είναι επίσης δικό σου. Θέλω η καρδιά μου να συνεχίσει να χτυπάει για σένα και εσύ να μπορείς να ζεις μέσα από μένα. Τα έξι προτερήματα: Γενναιοδωρία, πειθαρχία, υπομονή, επιμονή, συγκέντρωση και υπερβατική γνώση (Δαλάι Λάμα)».
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου