ΑΕ Καρίτσας-ΑΕ Ποσειδών Π.Π.Π.: Να πέσουν οι τόνοι και να ανέβει το ...ποδόσφαιρο!


Του Μπάμπη Πεΐδη
Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς και τα σχόλια και τις αναρτήσεις σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τον τελικό στο γήπεδο του Βατανιακού ανάμεσα στην ΑΕ Καρίτσας και την ΑΕ Ποσειδών Π.Π.Π., θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους όσους εμπλέκονται διοικητικά ή αγωνιστικά στους δυο ιστορικούς για την Πιερία συλλόγους, ότι παίζουμε μπάλα και νικητής στο τέλος θα πρέπει να βγεί ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο.

Οι σκοπιμότητες είναι καλό να μείνουν σε επίπεδο προπονητικό ή ακόμη και αγωνιστικό στην εξέλιξη ενός αγώνα, που θα πρέπει να γίνει σε αθλητικά καθαρά πλαίσια και τίποτε περισσότερο.
Και οι δυο ομάδες έχουν στο επιτελείο τους έμπειρους παράγοντες, και στο αγωνιστικό τους ρόστερ, έμπειρους προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Το παιχνίδι διευθύνει ένας διαιτητής Β΄εθνικής κατηγορίας, ένας εκ των καλύτερων της ΕΠΣ Πιερίας και δυο βοηθοί Γ΄εθνικής κατηγορίας, με ανάλογη πείρα και ποιότητα στον χώρο τους.


Το παιχνίδι καλώς ή κακώς ορίσθηκε να γίνει στο γήπεδο του Βατανιακού. Η διοργανώτρια αρχή αυτό αποφάσισε, αυτό θα γίνει και η προκήρυξη του πρωταθλήματος τη νομιμοποιεί, όποια απόφαση κι άν έπαιρνε επάνω στο θέμα αυτό.
Άν υπάρχουν άλλα θέματα τα οποία ίσως ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος γνωρίζει, καλά θα είναι απο Δευτέρα να συζητηθούν ώστε να μην επαναληφθούν.
Λίγες ώρες πρίν το αγώνα όμως, ας αφήσουμε τον κόσμο να έχει το μυαλό του στο να έρθει στο γήπεδο να δεί έναν τελικό ανόδου και όχι ...πυγμαχία και τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να μπούν στο γήπεδο και να αποδείξουν αγωνιστικά ποιά ομάδα απο τις δυο, αξίζει να παίζει του χρόνου στη Γ΄εθνική κατηγορία.

Άς αναλογισθούν λοιπόν όλοι όσοι μπούν με οποιαδήποτε ιδιότητα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και όλοι όσοι θα βρίσκονται κοντά στις δυο ομάδες, ότι απο Δευτέρα θα είμαστε και πάλι εδώ, θα μιλάμε και θα γράφουμε γι αυτό το παιχνίδι. Και θα δείχνουμε ότι καταγράψουν οι κάμερες μας.
Ας αναλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, και ο καθένας χωριστά, τις ευθύνες του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου