Να τον ...χαίρεται ο πατέρας του (φωτο)

Δείτε το στιγμιότυπο με τον ανεγκέφαλο οπαδό των “πρασίνων” τη στιγμή που εκτοξεύει ένα κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς.
Τo SDNA αποκάλυψε από την Τετάρτη ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς στο ματς με τον ΠΑΟΚ κι έγινε η αιτία για να διακοπεί ο αγώνας.

Πρόκειται για έναν 22χρονο φίλο του Τριφυλλιού, φοιτητή των ΤΕΙ, ο οποίος είχε μπει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε εκείνη την αναμέτρηση της 17ης Μαΐου με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του.

Η ιστοσελίδα “bloko.gr” δημοσιεύει δύο φωτογραφίες με τον νεαρό άνδρα τη στιγμή που πετάει το κουτάκι στον Σέρβο τεχνικό από κοντινή απόσταση.

Δείτε τα στιγμιότυπα και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Στην ειδική υπηρεσία της αστυνομίας, δόθηκαν τα βίντεο και μια … “πανοραμική” φωτογραφία με άνω των 200 ατόμων που κάθονται στην κερκίδα πάνω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, με τους περισσότερους να φορούν πράσινες φανέλες. Και όπως προέκυψε, λίγο πριν από την εκτόξευση του μεταλλικού αντικειμένου, ο χούλιγκαν έφυγε από τη θέση του, πολλές σειρές πάνω από τα κάγκελα, εκτελεί το ακατανόητα ανεγκέφαλο έργο του, κοντοστέκεται κι επιστρέφει στη θέση του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και χωρίς να τον σταματήσει κανένας.


Στα αξιοσημείωτα είναι επίσης ότι παρατηρήθηκε αναλογικά μεγάλη χρονική απόσταση στις ώρες καταγραφής του βίντεο από την είσοδο των οπαδών και του βίντεο που κατέγραψε την τοποθέτηση στις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξακριβωθεί πότε μπήκε ποιος και πότε ποιος έφτασε στην κερκίδα.

Το γεγονός επίσης ότι ο 22χρονος φοιτητής πήγε με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του υπήρξε καθοριστικά ανασταλτικός παράγοντας για την εξακρίβωση της ταυτότητας του, καθώς κανείς δεν τον γνώριζε. Απαιτήθηκε ως εκ τούτου μεγάλη σειρά καταθέσεων, για να μπορέσουν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας όπως άλλωστε συμπεραίνεται από το περιεχόμενο της δικογραφίας, να ταυτοποιήσουν τον δράστη με το πρόσωπο του φοιτητή».
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου