Τρομοκρατία στο Πανθεσσαλικό! Οι κάφροι μετέτρεψαν και την γιορτή του ποδοσφαίρου σε ...κηδεία (βίντεο)

Σκηνές ντροπής στο Πανθεσσαλικό στάδιο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να «πλακώνονται» στην αερογέρυφα στο πίσω μέρος του γηπέδου κι έναν οπαδό της «Ένωσης» να πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος!

«Χαμός» λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού στο Πανθεσσαλικό, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συνεπλάκησαν στην αεροφέφυρα στο πίσω μέρος του γηπέδου. Μάλιστα, ένας οπαδός της ΑΕΚ έπεσε λιπόθυμος από τις συμπλοκές, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον προσπερνάνε και να κάνουν νόημα σ' αυτούς της «Ένωσης» να τον μαζέψουν προκειμένου ν' αποφευχθούν τα χειρότερα.

 Αξίζει να τονιστεί πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και η αστυνομία, καθώς η συγκεκριμένη αερογέφυρα ενώνει τις δύο κερκίδες και δεν υπήρχαν δυνάμεις προκειμένου να κατασταλεί άμεσα ενδεχόμενο «ντου» των οπαδών της μίας ομάδας προς την άλλη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν δύο τραυματίες στο ιατρείο του γηπέδου και αυτή τη στιγμή ασθενοφόρα προσέρχονται στο χώρο του σταδίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου