Ο Γιάννης Συμεωνίδης παραμένει ο μόνος που εκδήλωσε ενδιαφέρον για Πιερικό

Επειδή ζούμε στην Κατερίνη και τα τελευταία χρόνια βιώνουμε στιγμές και έργα που αναπαράγονται διαρκώς με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, θα πρέπει να υπενθυμίζουμε σε όλους πως η αλήθεια είναι μια σε κάθε τι που που γίνεται και τα παραμύθια δεκάδες, εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες. Ανάλογα με τους παραμυθατζήδες που τα ...ξεφουρνίζουν και λίγο πολύ πλέον είναι γνωστοί στην περιοχή μας.

Και αυτοί και τα πεπραγμένα τους....
Να έρθουμε λοιπόν στο δια ταύτα και να παραμείνουμε (προς το παρόν) σε αυτά.
Ο Γιάννης Συμεωνίδης και οι συνεργάτες του (οι οποίοι καθημερινά γίνονται και περισσότεροι), είναι οι μόνοι που εκδήλωσαν ένα σοβαρό, έντιμο και με προοπτική ενδιαφέρον για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας μας.

Το ενδιαφέρον του λοιπόν για τον Πιερικό παραμένει και δυναμώνει περισσότερο καθημερινά, αφού στο πλευρό του συστρατεύονται σοβαροί και οικονομικά ισχυροί συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν και την διάθεση αλλά και την ικανότητα με τη δύναμη να βοηθήσουν τον σύλλογο να ξαναβρεί το δρόμο του, βγαίνοντας απο την απαξίωση και τη μιζέρια στην οποία τον έχουν ρίξει όλοι αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι, που έχουν αποδείξει με πράξεις μέχρι τώρα, ότι το μόνο τους μέλημα είναι να βρίσκεται ο σύλλογος σε λήθαργο, γι αυτό και πρέπει να παραμείνουν μακριά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου