ΕΠΙΣΗΜΟ: Οριστικός υποβιβασμός για τον Ηρακλή!

Η απερίγραπτη διοίκηση του Ηρακλή παραιτήθηκε από το δικαίωμα που είχε να ασκήσει έφεση στην απόφαση της ΕΠΟ για τη μη αδειοδότησή του.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι και επίσημα πλέον χωρίς άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Superleague, άρα και υποβιβάζεται στη Football League.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν δικαιωθεί ο Γηραιός στο Διαιτητικό για την αφαίρεση των τριών βαθμών σχετικά με την υπόθεση του Πουρτουλίδη, τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, καθώς η μη αδειοδότηση του συλλόγου είναι οριστική.

Η Superleague εξάλλου έχει αποφασίσει οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται, να τιμωρούνται με την ποινή του υποβιβασμού. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα η “κυανόλευκη” ΠΑΕ παραιτήθηκε από το δικόγραφο της έφεσης που επρόκειτο αρχικά να ασκήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Μετά και τις σημερινές εξελίξεις, οριστικοποιήθηκε και η παρουσία του Λεβαδειακού στο προσεχές πρωτάθλημα της Superleague.

Η θέση του Ηρακλή

Η ΠΑΕ Ηρακλής και το νομικό επιτελείο των “κυανόλευκων” αναφέρουν πως η σημερινή κίνηση της παραίτησης από την διαδικασία της έφεσης στο θέμα της αδειοδότησης έγινε για λόγους σκοπιμότητας, καθώς και αυτή η υπόθεση (όπως και του Νίκου Πουρτουλίδη) θα πάει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ.

Στον Ηρακλή, λένε πως από τη στιγμή που πουθενά εντός του ΚΑΠ δεν αναγράφεται η ποινή του υποβιβασμού για της μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ, τότε η ποινή τους λόγω της μη αδειοδότησής τους (σ.σ. ο φάκελος ήταν εντελώς άδειος), θα πρέπει να είναι ο περιορισμός στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις.

Μάλιστα, στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο, έλεγαν πως τις επόμενες ημέρες, στο νομικό επιτελείο της ομάδας θα προστεθούν κι άλλοι δικηγόροι και εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξίας τους πως θα καταφέρουν στο τέλος να… ανατρέψουν αυτές τις εις βάρος τους αποφάσεις και να παίξουν του χρόνου στη Super League.
Πηγή: bluenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου