Στίς Σέρρες για φιλανθρωπικό τουρνουά οι Παλαίμαχοι του Πιερικού

Σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, θα παρευρεθούν στην πόλη των Σερρών οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πιερικού, για να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικό τουρνουά το οποίο διοργανώνει η αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού.
Πρόκειται για ένα τουρνουά τριών ομάδων, αφού μαζί με τις δυο παραπάνω, θα πάρει μέρος και ο Κιλκισιακός, σε μια προσπάθεια που γίνεται να στηριχθεί η οικογένεια ενός παιδιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει στις 4 μ.μ. απο τη Θεία Ανάληψη, με τους ποδοσφαιριστές της Κατερινιώτικης ομάδας να αναχωρούν οδικώς με αυτοκίνητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή μετέχει στο μεγαλύτερο ποσοστό της μια φουρνιά ποδοσφαιριστών των μεταγενέστερων ετών, που πέρασαν είτε σαν επαγγελματίες ή ερασιτέχνες απο την ομάδα της Κατερίνης, και πλέον ανοίγει ακόμη περισσότερο ο κύκλος των συμμετοχών για τα ενεργά μέλη του συλλόγου των Παλαιμάχων του Πιερικού, με σημαντική συμμετοχή ποδοσφαιριστών της νεώτερης ποδοσφαιρικής ιστορίας του πάλε ποτέ,  "Άρχοντα του Βορρά"!

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της σημερινής διοίκησης των Παλαιμάχων, ώστε να υπάρχει παρόν και μέλλον, στη συνέχεια της ιστορία; που καταγράφει ο σύλλογος των ποδοσφαιριστών που πέρασαν απο την ομάδα της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου