Πιερικός - Θεσπρωτός

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του θέλει ο Πιερικός την Κυριακή 14 Μαΐου στο Α' ΔΑΚ, απέναντι στον Θεσπρωτό για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Ο Πιερικός βρίσκεται στην 9η θέση με 33 βαθμούς, έναντι των 31 βαθμών του Θεσπρωτού που βρίσκεται στην 10η θέση του 2ου ομίλου.

Στατιστικά ο Πιερικός έχει πετύχει 20 γκολ σε 28 αγώνες, ενώ έχει δεχτεί 30 τέρματα .

Η ομάδα της Κατερίνης έχει κάνει μέχρι τώρα 8 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 28 παιχνίδια γεγονός που απο μόνο του δείχνει πάρα πολά για την φετεινή χρονιά.

Ο Θεσπρωτός έχει πετύχει 33 γκολ και έχει δεκτεί 38, έχοντας κάνει 9 νίκες, 4 ισσοπαλίες και 15 ήττες.

Ετσι γίνεται αντιληπτό ότι ο Πιερικός με νίκη την Κυριακή θα πιάσει τους 36 βαθμούς και με ήττα της ΑΕ Ιστιαίας στο Κίτρος που έχει 35 βαθμούς θα πιάσει την 8η θέση στον όμιλο.

Ο Πιερικός την επόμενη τελευταία αγωνιστική παίζει στην Κέρκυρα με τον ουραγό Αστέρα Πετριτή που ήδη τα έχει παρατήσει και αγωνίζεται για να μην τιμωρηθεί απο την ΕΠΟ, εαν εγκαταλείψει πρόωρα την σεζόν.

Ετσι το Κυριακάτικο παιχνίδι για λόγους πρεστίζ και μόνο σημαίνει πολλά για τον Πιερικό που καλείται να κλείσει νικηφόρα την χρονιά και να τερματίσει όσο το δυνατόν ποιό ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Μαυρίδης (ΕΠΣ Πέλλας) με βοηθούς τους κ.κ Τσάπραζη, Πατέτσο (ΕΠΣ Λάρισας).
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου