Πραγματικός φίλος του Πιερικού ή ένας ακόμη παραγοντίσκος;;

Του Μπάμπη Πεΐδη
Ήταν λογικό ότι κάπου εκεί θα κατέληγε η φετινή χρονιά για τον Πιερικό, με τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας να καταφέρνει παρά τα πολλά του προβλήματα και ιδιαίτερα προς το τέλος της περιόδου, να παραμείνει στην κατηγορία, κάτι που σαν τρόπαιο σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αποτελεί επίτευγμα για κανέναν στην Κατερίνη.

Η διοίκηση Σαραηλίδη ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο τον Πιερικό, έκανε την μεγάλη της προσπάθεια να κρατήσει τον σύλλογο σε ένα επίπεδο αντάξιο του ονόματος του αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν σε όλα τα επίπεδα αφού ήδη υπάρχουν ανοικτά μέτωπα οικονομικών υποχρεώσεων τα οποία θα πρέπει να κλείσουν. Στα πολύ σημαντικά πράγματα τα οποία έπραξε, καταγράφεται και το ότι κράτησε την ομάδα στα χέρια των ανθρώπων της περιοχής μας και δε την άφησε στα επικίνδυνα χέρια περίεργων...επενδυτών και συναφών ανθρώπων που τους συνόδευαν...

Παρόλα αυτά φεύγοντας, δε θα φύγει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σαν ένας αποτυχημένος παράγοντας αφού έκανε την προσπάθεια του αλλά η διαρκής του επιμονή να περάσει την δική του αποκλειστικά φιλοσοφία και τα δικά του πιστεύω στη λειτουργία της ομάδας και σε ανθρώπους που θέλησαν να βρεθούν κοντά στην ομάδα, τον απομόνωσαν με αποτέλεσμα να πληρώνει τώρα τις δικές του επιλογές.
Και είναι μαγκιά να μπορείς να φεύγεις όταν βλέπεις ότι πλέον δεν μπορείς και η λύση είναι να προχωρήσεις κι εσύ και η ομάδα, ο καθένας τον δρόμο του. Άν το είχαν κάνει νωρίτερα και κάποιοι άλλοι αυτό, ο Πιερικός δε θα ήταν σήμερα εδώ που βρίσκεται.

Πλέον το ζητούμενο είναι η επόμενη ημέρα. Μια ημέρα που με βάση τα νέα δεδομένα δίνει το δικαίωμα στον Πιερικό να ανασάνει και να ψάχνει να βρεί την χαμένη του ταυτότητα. Εκτός αυτού το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αποφάσεις που θα παρθούν απο το "ελαφρύ" αριθμητικά διοικητικό σχήμα του Πιερικού σήμερα το βράδυ που θα κρίνει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να θυμάται για τα επόμενα χρόνια τον απερχόμενο όπως ο ίδιος τονίζει πρόεδρο του Πιερικού:
Σαν έναν φίλο της ομάδας που έκανε τίμια την προσπάθεια του, την δύσκολη ώρα που όλοι οι άλλοι είχαν γυρίσει τις πλάτες τους στην ομάδα αλλά δεν τα κατάφερε γιατί η προσπάθεια του δεν στηρίχθηκε ή σαν έναν ακόμη παραγοντίσκο που έπαιξε με την ιστορία και τον κόσμο του ιστορικότερου συλλόγου της Πιερίας σαν κάποιους άλλους που κατέγραψε το βιβλίο ιστορίας του Πιερικού!
Ίδωμεν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου