Στον αέρα η Σπάρτη. Κίνδυνος να μην ταξιδέψει η ομάδα στις Σέρρες!

Στα όρια της διάλυσης η ομάδα της Λακωνίας μετά τις ραγδαίες εξελίξεις της Παρασκευής (12/5)
Από ομάδα… υπόδειγμα, η Σπάρτη είναι έτοιμη να διαλυθεί. Η Παρασκευή (12/5) ήταν καθοριστική μέρα για το μέλλον του συλλόγου, με τον Δημήτρη Νικόλαρο να μιλά με τους παίκτες για τις πληρωμές.
Αυτό που πρότεινε στους παίκτες ήταν περικοπή των χρημάτων που τους οφείλονται και εξόφληση μέρους τους το 2018. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αρνήθηκαν. Έξω από τα γραφεία μαζεύτηκε πλήθος φιλάθλων που ζητούσαν εξηγήσεις. Μάλιστα, κλήθηκε και αστυνομία, υπό τον φόβο επεισοδίων, με την κατάσταση να είναι τεταμένη μέχρι το απόγευμα, όταν και αποχώρησαν οι παίκτες.

Η φωτογραφία από το report24 δείχνει τις στιγμές έντασης που εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους παίκτες να είναι εκνευρισμένοι, ενώ ο Ηλίας Αναστασάκος προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή για τον φόβο επεισοδίων.

Ο Δημήτρης Νικόλαρος παραιτήθηκε, τονίζοντας ότι δεν κατάφερε να βρει συμβιβαστική λύση, και στη συνέχεια την παραίτησή του ανακοίνωσε και ο Σωτήρης Αντωνίου, χωρίς να αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις.

Πλέον η ομάδα βρίσκεται στον αέρα, με τους παίκτες να ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγές, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο να ταξιδέψει η Σπάρτη στις Σέρρες για το παιχνίδι της Κυριακής (14/5). Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος στην ομάδα για να λάβει αποφάσεις
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου