Θέλει το κύπελλο ο Κατερινιώτης αρχηγός του ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό κυπέλλου και μίλησε για την θέληση που έχουν  στον Δικέφαλο να κατακτήσουν αυτό το τρόπαιο.
Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Δεν έχουμε κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στην καριέρα μας. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Αυτό το κύπελλο μακάρι να είναι η απαρχή για μία καλύτερη πορεία. Εμείς κοιτάμε την αυριανή ημέρα και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Για το πως κερδίζεται ένας τελικός: «Εγώ με τα μότο δεν τα έχω καλά. Αυτό που έχω στο μυαλό μου εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι να κερδίσουμε το κύπελλο. Το πώς θα γίνει είναι καλύτερο να το δείξουμε και να μην το πούμε. Τα έργα μένουνε και όχι τα λόγια».

Για το αν η χρονιά θα είναι πετυχημένη με την κατάκτηση του κυπέλλου: «Θα έχουμε βάλει ένα λιθαράκι για να λέμε πως είχαμε μία καλή χρονιά. Το κύπελλο είναι στόχος της ομάδας κάθε χρόνο. Είμαι χαρούμενος που είμαστε εδώ. Υπάρχουν κι άλλα θέματα, αλλά κοιτάμε το κύπελλο και θα είμαστε ευχαριστημένοι αν το καταφέρουμε».

Για την ΑΕΚ και αν την ήθελαν στον τελικό: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μια στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα. Κανείς δεν σκέφτεται το τι έγινε κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας που δίνει τρόπαιο».

Για το αν υπάρχει άγχος: «Το σημαντικό είναι να δούμε το κίνητρο που έχουμε. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε. Η κατάκτηση ξαναλέω θα πρέπει να είναι κίνητρο για να πετύχουμε τον στόχο μας»
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου