Κλειστή η γέφυρα Κορινού για όλο σχεδόν το καλοκαίρι!

Σχεδόν 3 μήνες κλειστή θα παραμείνει η αερογέφυρα Κορινού (από 6 Ιουν. έως 31 Αυγ. 2017)
Κατόπιν επικοινωνίας μας με την υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑυτοκινητόδρομουΑιγαίου Α.Ε. κ. Ειρήνη Ζαβρίδου για το θέμα των εργασιών στην αερογέφυρα Κορινού, μας γνωστοποίησε τα παρακάτω:

Σχετικά με το ερώτημά σας για την γέφυρα του Κορινού θα ήθελα κατ’ αρχή να σημειώσω ότι είναι σε εξέλιξη οι εργασίες ενίσχυσης των θεμελίων και των βάθρων της γέφυρας.

Στην επόμενη φάση θα ξεκινήσουν οι εργασίες ενίσχυσης του φορέα, ανύψωσης της γέφυρας, αντικατάστασης εφεδράνων και ανακατασκευής της πλάκας καταστρώματος, των πεζοδρομίων κλπ.

Για τις εργασίες αυτές η κυκλοφορία στην γέφυρα θα διακοπεί περίπου στις 10.06.2017 και θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 31.08.2017.

Για την περίοδο αυτή η εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής θα γίνεται μέσω του Βόρειου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης ο οποίος είναι σε κυκλοφορία από τις 25.11.2016.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουμε Συμβατική υποχρέωση να ολοκληρώσουμε όλες τις κατασκευαστικές εργασίες που αφορούν στο αντικείμενο της Σύμβασής μας έως την 31η Αυγούστου 2017.
Πηγή: korinosnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου