Συνεχίζει το ...ΔΣ του ΣΦΚ Πιερικός που ...παραιτήθηκε! Μηνύσεις απο Σαραηλίδη άν δεν πληρωθούν τα χρέη της περιόδου

Κλαίει το ...ποδόσφαιρο στην Πιερία. Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με τον Γιώργο Κουθουρίδη να δηλώνει στο Pieriasport πως το μέχρι χθές ...παραιτημένο συμβούλιο της ομάδας της Κατερίνης, θέλει να συνεχίσει και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.


Ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης δήλωναν ότι παραιτούνται και η ομάδα πάει σε Γενική Συνέλευση, η δήλωση του ταμία του Πιερικού ανατρέπει αυτό το ενδεχόμενο και ...γεννάει ένα νεώτερο το οποίο είχε δηλωθεί πρίν απο όλα αυτά, με προϋπόθεση όμως την υπόσχεση του Παναγιώτη Διακουμάκου, πως θα τακτοποιήσει μέσα σε δέκα ημέρες (πέρασαν 15 ήδη), όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες της φετινής περιόδου σε παίκτες, προπονητές και τρίτους.

Συνεχίζεται λοιπόν η ιστορία και αναμένεται η συνέχεια της με ενδιαφέρον αφού σε επικοινωνία που είχε το Pieriasport με τον πρώην πρόεδρο του ΣΦΚ Πιερικός, εκλεγμένο απο τη Γ.Σ. Τάσο Σαραηλίδη, είπε στην αθλητική ιστοσελίδα της περιοχής μας ότι άν ο Παναγιώτης Διακουμάκος δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε μπροστά στα 15 μέλη του Δ.Σ. για να πάρει την έγκριση του να προχωρήσει σαν πρόεδρος, τότε θα προσφύγει στη δικαιοσύνη μηνύοντας τον γιατί παραπλάνησε τα μέλη του Δ.Σ. και με ψεύδη ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου.
Ίδωμεν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου