Συγκίνηση για Λεκμπέλο!!

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού της Τετάρτης (17/5) για τον παλαίμαχο του Άρη. Ο Αρτούρ Λεκμπέλο πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό, γι' αυτό διεξάγεται φιλικό, προκειμένου να μαζευτού τα χρήματα που χρειάζονται.

Στη συνέντευξη Τύπου, αρχικά μίλησε ο Γιάννης Ψηφίδης «Oργανωτικά για το θέμα πάμε πολύ καλά με το σύλλογο βετεράνων του Άρη, σας ευχαριστώ για την παρουσία σας».

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος των βετεράνων Γιάννης Βένος: «Nα ευχαριστήσουμε και τους οργανωμένους, Super3 και Ιερολοχίτες που πήραν έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Αλλά και τους κ.κ. Μπακούρα και Παπαϊωάννου, που είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας», για να συμπληρώσει ο Γιάννης Βένος: «Νας σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση. Είστε αρωγοί της προσπάθειάς μας.

Φτάνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας για το φιλικό με την Εθνική Ελλάδος του 2004. Έχουνε βγει τα αεροπορικά εισιτήρια, Μπασινάς, Δέλλας, Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Κυργιάκος. Βόκολος, Τσιάρτας Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης, πιθανόν και ο Ζαγοράκης. Έρχεται ο Νίκος Κυζερίδης από την Γερμανία. Είναι και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι του Άρη. Κούης, Ζήνδρος, Βένος, Δράμπης, Τζιφόπουλος, Κολτσίδας, Κυζερίδης, Κατσιαρός, Τζιόλας, Χατζόγλου, Σίτσας, Σαμόλης, Μπουγιουκλης, Οικονομίδης κ.α…. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ που ήαν αρωγός της προσπάθειας, πριν ξεκινήσουμε.
Μας ώθησε να το κάνουμε. Ο κ. Ψηφίδης έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες σε αυτά τα ζητήματα, παρότι περνάει δύσκολα ο ΑΣ. Το καλό είναι ότι στον Ερασιτέχνη, γυμνάζονται πάνω από 2.500 παιδιά και αυτό είναι το μεγάλο όπλο και η προσφορά του συλλόγου στη κοινωνία της πόλης μας. Υπάρχει μία μεγάλη κινητοποίηση, από φορείς, ομάδες και απλούς φιλάθλους, που δειχνουν τη στήριξή τους.

Τα εισιτήρια θα είναι 5 ευρώ. Δεν θα πληρώνουν τα παιδιά που θα έρχονται με τους γονείς. Θέλουμε να έχει μία γιορταστική εικόνα το γήπεδο. Όλες οι ακαδημίες του Άρη ντυμένες στα κίτρινα. Καλούμε τον κόσμο που δεν έχουν τα παιδιά τους σε κάποια ομάδα, ντυμένα στα κίτρινα, θα μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς της Εθνικής Ελλάδος».

Ο Αρτούρ Λεκμπέλο σχολίασε: «Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλη αυτή τη προσπάθεια που γίνεται. Πρώτα τους παλαίμαχους της ομάδας. Ευχαριστώ τον κ. Βένο που τρέχουν όλο αυτό το διάστημα για να γίνει καλύτερη η οργάνωση. Όλους τους παράγοντες, τους φιλάθλους. Πολλοί παράγοντες και απλοί φίλαθλοι να βοηθήσουμε με την αγορά εισιτηρίων. Το μήνυμα που θέλω να περάσω. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αγάπη. Αυτή την αγάπη την εισπράττω από εσάς. Κάθε μέρα θα είναι και ακόμα μεγαλύτερη. Αυτή την αγάπη θέλω κι εγώ να σας μεταφέρω».

Ο Γιώργος Ζήνδρος, με τη σειρά του, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος μάλαμα ο Αρτούρ. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας. Θα δέιξει την ευαισθησία ο κόσμος, ο σκοπός είναι να πάνε όλα καλά. Να στείλουμε μαζί του το μήνυμα της αγάπης».

Το λόγο πήρε, στη συνέχεια, ο Κλήμης Γούναρης: «Θα πάω λίγο πιο πίσω. Πριν 25 χρόνια ιδρύθηκε ο σύνδεσμος παλαιμάχων. Ο πρώτος στόχος ήταν να συναντιόμαστε και ο δεύτερος στόχος ήταν να βοηθήσουμε παλιούς συμπαίκτες μας. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από όλους, ο Βένος, 24 ώρες ασχολείται με το θέμα. Θέλουμε πέρα απότ ην δική μας κινητοποίηση να υπάρξει ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο, να μαζέψουμε τα χρήματα, για να βρει λύση ο Αρτούρ στο πρόβλημά που έχει».

Ο Γιάννης Βένος ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Κάνουμε μία ακόμα προσπάθεια. Όλοι οι διεθνείς θα μας φέρουν μία φανέλα μέσω του charity idols, να μαζευτούν κάποια χρήματα, για να υπάρξει ένα σημαντικό έσοδο και από αυτό για να μαζέψουμε τα χρήματα, να κάνει ο Αρτούρ το ταξίδι στο εξωτερικό».
πηγή: pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου