Ρήγας Φεραίος - Πιερικός Χωρίς άγχος στο Βελεστίνο

Ο Πιερικός εκστρατεύει την Κυριακή στο Βελεστίνο στο νομό Μαγνησίας όπου θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Ρήγα Φεραίο για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου.
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που έχουν πιάσει του 30 βαθμούς και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Ρήγας Φεραίος φέτος επένδυσε σε νεαρά παιδιά και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που την νέα χρονιά με ορισμένες προσθήκες θα είναι πολύ ανταγωνιστικός και μπορεί να μπεί σφήνα στο γκρουπ των ισχυρών του ομίλου που θα αγωνισθεί.

Η ομάδα της Κατερίνης καλείται να διαχειρισθεί "έξυπνα" την πρόσφατη ήττα της απο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και να κοιτάξει να επουλώσει ανώδυνα τις πληγές που προέκυψαν περισσότερο απο έλλειψη εμπειρίας.

Οι μεγάλες ομάδες τις ήττες τις ξεπερνούν σαν να μην έγινε απολύτως τίποτα και αποφεύγουν να προβούν σε ατυχείς συμπεριφορές που πιθανόν να τις βλάψουν στο μέλλον.

Ο Πιερικός παρά τους κλυδωνισμούς των τελευταίων ετών είναι τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος, έχοντας  στο χώρο του ποδοσφαίρου τεράστια δυναμική γεγονός που δίνει στην ιστορική ομάδα της Κατερίνης έξτρα πόντους.

Σίγουρα οι απανταχού Πιεριείς θέλουν να βλέπουν τον Πιερικό ψηλά και νιώθουν ιδιαίτερα πικραμένοι απο την παρουσία του στην Γ' Εθνική, όμως ολα δείχνουν ότι  θα έχουμε αλλαγή σκηνικού και θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες που θα ξαναβάλουν την ομάδα σε τροχιά Πρωταθλητισμού.  
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Μίσσας (ΕΠΣ Τρικάλων) , με βοηθούς τους κ.κ Αλεξόπουλο, Σταφυλά (ΕΠΣ Τρικάλων).
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου