Θέλει ξανά τη Νίκη Βόλου ο Τζήμας-"Να καταθέσει φάκελο κι άν..." λέει ο Φάτσης

Νέα διευκρινιστική δήλωση, με την οποία τονίζει ότι θα καταθέσει πρόταση να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη νέα χρονιά στη Γ.Σ. του συλλόγου, εξέδωσε ο Θανάσης Τζήμας, παρόλο που τα δείγματα γραφής του φέτος ήταν τα χειρότερα δυνατά.
 Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζήμα:
 "Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θέλω να δηλώσω πως θα καταθέσω πρόταση για να αναλάβω εκ νέου το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου και για τη νέα σεζόν, αν και η θητεία μου στην προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαίρου είναι διετής.
Η κατάθεση της πρότασής μου όμως, θα γίνει στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου και πουθενά αλλού, αφού μοναδικός υπεύθυνος για να αποφασίσει, είναι ο λαός της Νίκης Βόλου!
Δηλώνω υπεύθυνα πως η πρότασή μου θα είναι τεκμηριωμένη και θα εξασφαλίζει την ομάδα και την πορεία της, με στόχο φυσικά την άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες...".

Η απάντηση του Φάτση
Στις αιτιάσεις που ακούει για το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκε ακόμη το πλάνο για την ποδοσφαιρική Νίκη και στη νέα ανακοίνωση Θ. Τζήμα, στην οποία αναφέρει πως θα διεκδικήσει στη Γ.Σ. να του ανατεθεί ξανά η διοίκηση της ομάδας, απάντησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, μιλώντας στο Blue Heart.
Αυτό που ξεχώρισε από τα λόγια του είναι ότι ορισμένοι θέλουν να “τρυπήσουν” το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ώστε να σταματήσουν κάποια άτομα, που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά, να ασχολούνται με τη Νίκη και πως μόνο η πρόταση που θα εγκρίνει το Δ.Σ. για το ποδόσφαιρο θα τεθεί προς ψήφιση στη Γ.Σ., κάνοντας σαφές ότι ο κ. Τζήμας πρέπει να καταθέσει φάκελο στο διοικητικό συμβούλιο και πως δεν μπορεί να πάει μόνος του στη Γ.Σ.
Πηγή:  magnesiasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου