Πλέι-οφ ΕΠΣ Πιερίας: Το Σάββατο η Α΄, την Κυριακή η Β΄και την Παρασκευή το Πόντιοι-Δίας!

Το τέλος της κανονικής περιόδου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας, σηματοδοτεί και την έναρξη των πλέι-οφ ανόδου σε Α΄και Β΄κατηγορία της τοπικής μας ένωσης. Για τα ζευγάρια της Β΄κατηγορίας τοποθετήθηκε το Pieriasport και ανέφερε πως θα εξελιχθεί η διαδικασία.

Στην Α΄κατηγορία η άνοδος θα παιχθεί ανάμεσα στις 4 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
Ο πρώτος θα αγωνιστεί με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο.  Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι δυο ομάδες των ζευγαριών που τερμάτισαν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Δηλαδή:
ΑΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ-ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

Οι γηπεδούχοι περνάνε στον τελικό ανόδου των πλέι-οφ ακόμη και με ισοπαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται 2 νίκες για να το καταφέρουν αυτό. Η πρώτη στο γήπεδο των αντιπάλων τους και η δεύτερη σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η τοπική μας ένωση.
Το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαΐου θα παίξουν τα δυο παραπάνω ζευγάρια της Α΄κατηγορίας στις 5.30΄το απόγευμα και την Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια της Β΄κατηγορίας ανάμεσα στις ομάδες
ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ-25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ

Όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί και αγώνας κατάταξης μεταξύ ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και Δία Δίου σε ουδέτερο γήπεδο, για να διαμορφωθεί οριστική η βαθμολογία. Οι πληροφορίες του Pieriasport, αναφέρουν για έδρα στην Κατερίνη με πιθανότερη αυτή του γηπέδου στο Βατάν. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 12/5 στις 5.30΄ το απόγευμα. Τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια είχαν λήξει με το ίδιο σκορ 0-1 και στις δυο έδρες των ομάδων.

Εθνικός Κατερίνης, Αναγέννηση Σβορώνου και Απόλλων Λιτοχώρου αποχαιρέτησαν την Ά κατηγορία, ενώ περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής η ιστορική Αναγέννηση Κολινδρού, για να ξέρει ποιά θα είναι η τύχη του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας η οποία δρομολογηθεί ανάλογα και τη δική της.

Βαθμολογία
1. ΑΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝ            83
2. ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ             70
3. ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ      55
4. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛ.        50
5. ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ       47
6. Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ Λ.      46
7. ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ                   43
8. ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ         43
9. ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ       42
10.  ΑΡΗΣ ΚΟΚ/ΤΩΝ     42
11. ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡ     42
12. ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡ.          40
13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.    32
14. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤ.         23
15. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒ.  14
16. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤ.        10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου