Καμία γενική συνέλευση δεν έδωσε την ομάδα στον Διακουμάκο. Κύριοι του Δ.Σ. αναλάβετε τις ευθύνες σας. Εσείς θα τα ...λουστείτε

Επειδή έχουν γίνει και στο παρελθόν τρελά πράγματα στην ποδοσφαιρική Πιερία, αλλά το τελευταίο τρελό και απίστευτο σενάριο-ανέκδοτο έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, θα έλεγα στους ανθρώπους που απαρτίζουν το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός, να σκεφτούν καλά ότι η ζωή σε αυτή την πόλη δεν τελειώνει ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε σε 1-2 μήνες ή χρόνια.

Θα συναντιόμαστε όλοι μας καθημερινά στην πόλη και θα διασταυρώνουμε τα βλέμματα μας γιατί η Κατερίνη είναι μικρή. Δε ξέρω όμως ποιοί απο εσάς θα μπορούν να κοιτούν τους υπόλοιπους συμπολίτες μας κατάματα, χωρίς να έχουν τύψεις για το έγκλημα κατά της ομάδας που διαπράττουν αυτό το απαξιωτικό για τον σύλλογο διάστημα.

Καμιά γενική συνέλευση δε νομιμοποίησε την προεδρία Διακουμάκου στον Πιερικό και κανένα μέλος του ΣΦΚ δεν έδωσε τη συγκατάθεση του για να δημιουργηθεί η κατάσταση την οποία βιώνει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος.

Το ψέμα δεν έχει μεγάλα πόδια για να φτάσει μακριά και ήδη η 15ήμερη λειτουργία σας στηρίζετε στο ψέμα και το παραμύθι, αφού καμία δέσμευση σας δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Αφού πιστεύετε ότι κάνετε το σωστό και θέλετε να ...σχεδιάσετε όπως λέτε,  και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, (μετά την φετινή την οποία εσείς  κρίνετε πετυχημένη) και θέλετε να συνεχίσετε, ορίστε ΤΩΡΑ γενική συνέλευση να έρθουμε ώς μέλη να δώσουμε την στήριξη μας σε αυτόν τον οποίο ΕΣΕΙΣ  επιλέξατε και δώσατε τα ...κλειδιά της ομάδας που λέγεται Πιερικός,  για να προχωρήσετε....

Για ότι βιώνει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, αποκλειστικοί υπεύθυνοι είστε εσείς και το άλλοθι που προσφέρετε για να γίνει η ομάδα καφενείο.
Εσείς και κανένας άλλος.

Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου