Παναγιώτης Διακουμάκος: Πληρωμένο το λεωφορείο, θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις!

Έξαλλος με τις δηλώσεις του Τάσου Σαραηλίδη ο νυν πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Παναγιώτης Διακουμάκος, επικοινώνησε με το Pieriasport και μας είπε τα εξής:
Το ταξίδι στην Κέρκυρα στοίχισε 1300 ευρώ και τα πλήρωσα εγώ, όπως και όλα τα έξοδα του αγώνα με τον Θεσπρωτό στην Κατερίνη.
Απλά στο τέλος δεν έφτασαν τα χρήματα στην αποστολή γιατί δόθηκαν 100 ευρώ στον τερματοφύλακα (Σοϊλεμέζογλου) ο οποίος ήρθε με το αυτοκίνητο του στην Κέρκυρα και 50 ευρώ στον Λούγκο ο οποίος ήρθε απο την Λάρισα με το αυτοκίνητο του στην Κατερίνη για να ενσωματωθεί με την ομάδα και πλήρωσα τις βενζίνες του.

Έμεινε υπόλοιπο 80 ευρώ τα οποία ήρθε την επόμενη ημέρα ο οδηγός και τα πληρώθηκε κανονικά. Μάλιστα κράτησε μόνο τα 50 και τα 30 τα έκανε δώρο στην ομάδα (Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο οδηγός-ιδιοκτήτης του λεωφορείου που μετέφερε τον Πιερικό στην Κέρκυρα, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας).

Για τα χρήματα του γεύματος πριν το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, είπαμε τον Σίμο Παπαδόπουλο ότι τα θα προστεθούν κι αυτά στο συνολικό υπόλοιπο των χρημάτων που έχει να λαμβάνει απο την ομάδα. Περιμένω να γίνει μια τελευταία κίνηση για να προχωρήσω σε πληρωμές.

Έτσι πως είναι τα πράγματα δεν μου εξασφαλίζει κανείς ότι θα τακτοποιήσω τις εκκρεμότητες και θα μείνω στην ομάδα, ενώ έχω διάθεση να παραμείνω. Είπα ότι θα πληρώσω και ναι, θα πληρώσω ότι ανέλαβα. Να κατοχυρωθώ όμως πρώτα και να μην με χρησιμοποιήσουν κάποιοι απλά για κάνουν τη δουλειά τους και μετά να με ρίξουν απο την προεδρία της ομάδας".

Αυτά είπε ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Παναγιώτης Διακουμάκος στο Pieriasport, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του πρίν λίγα λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου