Αθανασιάδης-Συμεωνίδης-Νιώπας για Πιερικό Β΄Εθνικής χωρίς χρέη και ...λάσπες!

Μακριά απο τις ...λάσπες της Γ΄εθνικής και τις μίζερες-απαξιωτικές καταστάσεις που ζει ο σημερινός Πιερικός θέλουν να πάρουν και να ταξιδέψουν τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, οι τρείς πετυχημένοι επιχειρηματίες και παράγοντες της περιοχής μας.
  Οι Παναγιώτης Αθανασιάδης, Γιάννης Συμεωνίδης και Γιάννης Νιώπας, ονειρεύονται και σχεδιάζουν τον Πιερικό της επόμενης δεκαετίας ο οποίος όμως θα κινηθεί στο ...επάνω ράφι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι στην Γ΄εθνική, το επίπεδο της οποίας σε καμία περίπτωση δεν τιμά τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.
Το ενδιαφέρον τους πιο "ζεστό" απο ποτέ, με στόχο τον Πιερικό της Β΄εθνικής κατηγορίας, με καλό ποδόσφαιρο, ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, εκτός Πιερίας 3-4 που είναι καλύτεροι απο τους υπάρχοντες και μπορούν να σταθούν και το μυαλό η προοπτική για το μεγάλο άλμα όταν τα πράγματα ωριμάσουν για την ομάδα!

Οι τρείς άντρες έχουν μαζί τους κι άλλους αξιόλογους ανθρώπους που έχουν οικονομικά τη δύναμη και θα ενισχύσουν διοικητικά το σχήμα ώστε ο Πιερικός να καταφέρει να ξεφύγει απο όλο αυτό το εφιαλτικό παρόν που ζεί σήμερα και να περάσει στην επόμενη μέρα του. Χωρίς τα χρέη να τον απαξιώνουν και να φορτώνουν για μια ζωή τις πλάτες του!

Η επιβεβλημένη πλέον Γενική Συνέλευση θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις για έναν ισχυρό, βιώσιμο και φιλόδοξο για το μέλλον, Πιερικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου