Παμπιερική σύμπραξη με στόχο τον ισχυρό Πιερικό!

Κάτι μελλοντικά υγιές και δυνατό ξεκινάει και πάει να γίνει για την Πιερία και το ποδόσφαιρο της αυτές τις μέρες. Μετά την απο κοινού εκδήλωση ενδιαφέροντος του πρώην προέδρου του Πιερικού Παναγιώτη Αθανασιάδη και του χορηγού του Διαγόρα Σεβαστής Γιάννη Συμεωνίδη, στην ομάδα που θέλει να εμπλακεί διοικητικά στον Πιερικό δημιουργώντας έναν ισχυρό και βιώσιμο απο κάθε άποψη σύλλογο για το μέλλον (αυτή τη στιγμή αυτό δεν ισχύει με τα υπάρχοντα δεδομένα), προστίθεται και ο έμπειρος παράγοντας Γιάννης Νιώπας, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγινιακός.

Η προοπτική να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα κινείται ανάμεσα στη Φούτμπολ και τη Σούπερ Λίγκ είναι δεδομένη με αυτή την κίνηση άν τελικά ευοδώσει, αφού ο Γιάννης Νιώπας έχει αποδείξει την ικανότητα του να διαχειρίζεται οργανωτικά μια επαγγελματική ομάδα, μέσα απο εμπειρίες ετών στο χώρο του και να τα καταφέρνει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, ο Παναγιώτης Αθανασιάδης είναι άνθρωπος που χαίρει σεβασμού στην πόλη της Κατερίνης και θα μπορούσε να ηγηθεί της συγκεκριμένης κίνησης βγάζοντας προς τα έξω ένα φιλικό προς τον σύλλογο προφίλ και ο Γιάννης Συμεωνίδης έχει τις δυνατότητες μετά τη νίκη του στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας, να διασφαλίσει ότι ο δυνατός Πιερικός θα έχει την προστασία που χρειάζεται μια ιστορική ομάδα που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό, για να παίρνει μέσα στο γήπεδο αυτό που αγωνιστικά της αξίζει.

Με πρώτο μέλημα το χτίσιμο της αξιοπιστίας του συλλόγου και επαναφέροντας τον Πιερικό στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών ΑΜΕΣΑ, βγαίνοντας απο αυτή την απαξιωτική για τον σύλλογο και τελματώδη πραγματικότητα της πολύ λίγης Γ. Εθνικής για το όνομα και την ιστορία του Πιερικού, υπάρχει βάσιμα η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένας Πιερικός που εκπροσωπεί για τα επόμενα χρόνια επάξια την Πιερία και τους ανθρώπους της.

Οι μικρότητες και τα ψευτο-ηθικά διλήμματα που θέτουν κάποιοι με αυτούς που θέλουν ή δε θέλουν, εκτιμούν ή όχι και οι γνωστές "απόψεις" των ...ποιητών και των λογοτεχνών που κρατάνε την ομάδα στις λάσπες της Γ΄εθνικής, πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα, εκτός άν κάποιος απο όλους αυτούς τους "καλλιτέχνες" που τραγουδάνε το δικό τους τραγούδι, μεταφράσει τις ...ορέξεις του σε ρευστό και τις πραγματοποιήσει.  Πρέπει να κυριαρχήσει η ενότητα και ο κοινός στόχος για μια ομάδα που λέγεται Πιερικός και πραγματικά θα είναι.
Και όχι το ...κουφάρι του...

Σύμπραξη λοιπόν και κοινή στρατηγική των υγειών ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Πιερίας, για έναν Πιερικό που αποτελέσει ξανά την ομάδα, η οποία θα δώσει το δικαίωμα στους φιλάθλους να επιστρέψουν στις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ.
Μια κίνηση με όραμα και προοπτική!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου