Άλλαξε όνομα ο Ηρακλής-Έφυγε το "Π" απο το ΑΕΠ

Μέσα σε βαρύ κλίμα, απόρροια της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για την αφαίρεση βαθμών και τον υποβιβασμό στην Football League, έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Κατσάνειο η γενική συνέλευση του ιδρυτικού σωματείου του Ηρακλή, του ερασιτεχνικού συλλόγου της ΑΕΠ Κατερίνης.

Στη συνέλευση αυτή, αποφασίστηκε να φύγει το “Π” από το όνομα του Ηρακλή, που παραπέμπει στους “Πόντιους” της Κατερίνης. Έτσι, αποφασίστηκε η αλλαγή ονομασίας από ΑΕΠ Ηρακλής σε ΑΕ Ηρακλής 1908.

Επίσης αποφασίστηκε :

-Η αλλαγή έδρας από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη, με το θέμα να ανατίθεται σε δικηγόρους για να ξεκινήσει και τελειώσει άμεσα (το ιδρυτικό σωματείο έχει ακόμη έδρα στην Κατερίνη, υπάγεται στην ΕΠΣ Πιερίας και οι ακαδημίες του Ηρακλή παίζουν μέχρι τώρα με ειδική άδεια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ).

-Εκτιμώντας την κακή διαχείριση και την προσβολή της ιστορίας του Ηρακλή από τον Σπύρο Παπαθανασάκη αποφασίστηκε να ανατεθεί σε νομικό επιτελείο οι διαδικασίες άρσης χρήσης σήματος και ονόματος του Ηρακλή.

-Η επανεξέταση χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων της Μίκρας και η διαδικασία έξωσης.

-Αποδοκιμάστηκε η απόφαση-σκάνδαλο της Super League και το ιδρυτικό σωματείο επιφυλάσσεται για άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος εναντίον της διοργανώτριας αρχής.

-Το ιδρυτικό σωματείο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Λεφάκη που «έφυγε» χθες από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου