ΑΣΚ Χούρον: Μία ακόμη δύσκολη προετοιμασία τελείωσε! (φωτο)

Οι αθλητές του ΑΣΚ Χουρον διένυσαν με υπέρβαση την προ-αγωνιστική περίοδο και εδώ θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω θερμά το σθένος την αντοχή & την ασύγκριτη υπομονή μαζί μου σε όλες τις εξοντωτικές προπονήσεις..

Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν «επί τη σταδίω». ραντεβού την Κυριακή 7η Μάιου στο ρινγκ, στο κλειστό στάδιο του Μακεδονικού (Θεσσαλονίκη).
Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν και δεν θα πάψω να το επαναλαμβάνω, ο δρόμος της επιτυχίας είναι ανηφορικός και δύσβατος.. με έμενα σαν δάσκαλο είναι ακόμη πιο δύσκολος γιατί αναζητώ την επιτυχία,το τέλειο..


Γνωρίζω πολύ καλά τις προσπάθειες που δείξατε και την αφοσίωση σας στο άθλημα έτσι ώστε να γίνεται καλύτεροι και να δείξετε έναν άλλον εαυτό , αυτό του μαχητή που δεν κλονίζεται που δεν εγκαταλείπει και το αναγνωρίζω με σύνεση και σεβασμό. είμαστε μία οικογένεια πλέον και δεν κάνουμε βήμα πίσω. προχωράμε μπροστά και εκπληρώνουμε όνειρα και επιθυμίες.

Ευχαριστώ εκ βαθέως καρδίας για τον κόπο σας την δύναμης σας το ήθος σας την μαχητικότητα σας μα πάνω απ όλα τον σεβασμό & την πίστη που δείξατε και συνεχίζεται να δείχνεται στο πρόσωπο μου.
Νιώθω ότι πιστεύετε και ακολουθείτε το δύσκολο μονοπάτι μου !
Η υπομονή στην σωματική και ψυχική κόπωση θα σας δικαιώσει
huronboxing TEAM 4 EVER …..
Iiiiiiiisssssss
“Huron”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου